≡ Meniu

Samsung 28D310, TV 70 cm cu tuner digital

Televizorul Samsung 28D310 e unul pentru cei în căutarea unui aparat care să poată fi pus în camera copiilor ori în bucătărie. Are un ecran mediu de 70 cm (transformare aproximativă din 28 inci) care are rezoluție 1366×768 pixeli și unghiuri de vizibilitate decente.
În general televizoarele astea ieftine sunt de toată jalea, însă nu e cazul acestuia deoarece are rezoluție aproape HD și sunet cu suport DTS. Aceste lucruri te vor ajuta să vezi filme HD la cea mai bună calitate, chiar dacă e vorba de unele *.mkv.

Nici nu pot spune că e un model scump deoarece are un preț bun Vezi prețul special de azi, iar pe acești bani primim un aparat care are multiple porturi și care oferă o imagine de foarte bună calitate, dacă și sursa e una bună.
Montarea pe perete se poate face prin intermediul unui suport compatibil Vesa 100×100 pe care-l poți găsi aici.

Samsung 28D310, TV 70 cm cu tuner digital

Modelul acesta e unul care vine cu un ecran de dimensiuni medii, iar asta se reflectă într-un preț mic și un consum mic de curent. Consumul de curent are și el o importanță majoră deoarece pe parcursul utilizării nu va consuma prea mult curent (puterea e de 22W) însemnând facturi mici la electricitate.
Probabil știți că în curând România va adopta transmisii digitale terestre, iar acest televizor e pregătit pentru ele deoarece are tuner digital dublu.

Pro achiziția acestui model ar fi că arată bine, că nu costă prea mult, aspectul plăcut și fiabilitatea crescută (lucru datorat brandului, dar și garanției de 2 ani).
Contra achiziției ar fi că nu are rezoluție Full HD, dar nu știu cât de mult vă va afecta din moment ce are ecran mic.

De final pot să vă spun că acest model e unul care se recomandă pentru multiple lucruri cum ar fi vizionat filme HD de pe memorii USB, vizionat posturi TV HD etc.
În cazul în care vă deranjează că nu are soft smart trebuie să vă spun că vine cu porturi care facilitează conectarea unui player avansat cum sunt acestea de aici. Aparatul are integrat un player de tip Connect Share Movie, dar nu-i cu Android.

{ 0 comentarii … adaugă unul acum }

Lasă un comentariu