≡ Meniu

Samsung 28J4100, televizor de 70 cm cu redare media USB

Samsung 28J4100 e un televizor destul de reușit și care merită să-l încercați. Poate că nu face dintr-o serie prea performantă, însă oferă caracteristici decente. Arată bine iar pe suportul său sunt enumerate caracteristicile sale speciale. Designul e elegant ca în cazul oricărui model de la acest brand iar eu aș alege pe acesta deoarece e unul dintre cei mai buni de pe piață. Mulți posesori sunt foarte mulțumiți de soluțiile oferite.

Dacă vi se pare cam scump, atunci alegeți un televizor al generației precedente dar aceea nu oferă nimic în plus. Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi.

Samsung 28J4100, televizor de 70 cm cu redare media USB

E vorba de generația nouă de aceea și caracteristicile tehnice sunt mai bune. Pe partea de sunet are sistem audio de tip Down Firing + Base Reflex, ieșire audio de 10 W și alte tehnologii. Caracteristicile de imagine sunt următoarele: imagine HD, diagonală de 68 cm, 100 Hz, mod film etc. Nu am enumerat chiar toate acele caracteristici sau tehnologii pentru că sunt foarte bune și poate le știți deja.

Tunerul TV e unul DVB-T/C care poate recepționa posturi HD iar pentru mai mult conținut media, playerul integrat mi se pare destul de util. Conectorii săi sunt: slot CI+, două HDMIuri, USB 2.0, Scart, port pentru căști etc. În pachet e inclusă telecomanda clasică dar și suportul pentru TV, iar dacă vreți să montați pe perete acest televizor trebuie cumpărat un kit de montare. Caracteristicile speciale sunt multe pentru un televizor așa de mic: Digital Clean View, căutare automată a canalelor, stingere automată, redare media prin USB, suportă subtitrări, mod sport, EPG, mod jocuri etc.

Plusuri: redare filme de pe un mediu de stocare, 100 Hz, design elegant două HDMIuri, sunet decent și altele.
Minusuri: nu e chiar ieftin.

Samsung 28J4100 poate fi conectat la consola de jocuri dacă nu aveți un monitor mare pentru ea dar un televizor FullHD ar fi și mai bun. Depinde de bungetul vostru ori ce funcții vă doriți să aibă. Se poate opta pentru un televizor puțin mai mare dacă aveți un buget ceva mai bun ori nu vreți funcția de redare USB cu subtitrare.

{ 0 comentarii … adaugă unul acum }

Lasă un comentariu