≡ Meniu

Samsung 32H5030, televizor de 81cm

Samsung 32H5030 e un televizor al anului 2014 care se remarcă prin ecranul mare de 32 inci (vine vreo 81 centimetri) și prin prețul de achiziție foarte mic. Normal că are rezoluție Full HD, iar playerul integrat e unul cu suport dts și pentru diferite formate video. Are chiar și tuner digital dublu așa încât să puteți vedea diferite posturi TV la calitate HD, iar dacă vă deranjează lipsa softului smart atunci puteți conecta un player extern.

Pe banii care-i plătim pe el primim un televizor foarte bun din punctul meu de vedere. Are un preț bun Vezi prețul special de azi. La prețul acesta nici nu știu dacă o să găsești ceva similar, iar dacă vrei să investești mai mult atunci poți lua un player (după cum ziceam anterior) și astfel o să ai acces la internet și diferite aplicații.

Samsung 32H5030, televizor de 81cm

Eu zic că merită prin prisma prețului și a caracteristicilor sale. Dacă e să explicăm popularitatea sa atunci eu pot spune că e așa de popular deoarece are o diagonală de 81 centimetri și oferă doar caracteristicile esențiale. Deci, modelul acesta nu e ales doar deoarece costă puțin, ci și datorită faptului că are un ecran mediu ca mărime.

{ 0 comentarii … adaugă unul acum }

Lasă un comentariu