≡ Meniu

Samsung 32H5303, televizor smart de 80 cm

Samsung 32H5303 e un televizor al anului 2014 care se laudă cu un aspect plăcut și cu soft smart. Imaginea e și ea una de calitate deoarece ecranul are rezoluție Full HD și CMR de 100Hz (doar la input TV). Fiind ieftin cred că vă dați seama că e vorba despre un aparat Wireless Ready care poate fi conectat la net prin cablu LAN.

Modelul acesta vine la un preț bun Vezi prețul special de azi, iar acești bani primim un televizor cu soft smart, dar care n-are wireless. De aici poți lua un dongle wi-fi compatibil… în cazul în care te interesează.
Prețul e unul mic, lucru vizibil dacă ați urmat linkul, dar televizorul are dts, lucru care nu e valabil și la alte televizoare ieftine precum cele de la LG.

Samsung 32H5303, televizor smart de 80 cm

Pe partea de specificații se poate lăuda cu un ecran de 32 inci (oarecum 80-81 centimetri), că vine cu suport pentru aplicații (în România o să aveți acces la Facebook și Youtube) și cu tunerul digital dublu.
Ecranul nu ar fi afișat o imagine superioară dacă nu ar fi fost unul cu rezoluție 1920×1080 pixeli. Datorită acestui lucru o să poți folosi televizorul pe post de ecran extern în cazul în care vrei să vezi un film de pe laptop. De asemenea acest model poate fi utilizat precum un monitor.
În ziua de azi lumea e preocupată și de consumul de curent și de aceea trebuie spus că puterea consumată e de 73W.

Avantajele achiziționării modelului acesta ar fi că nu costă mult, aspectul plăcut, ușurința în utilizare, disponibilitatea unui media player capabil și a unui tuner TV digital (pentru canale la calitate HD).
Dezavantaje sunt, mai exact că Netflix nu funcționează (deoarece în România nu avem așa ceva), că nu are o rezoluție mai mare și că nu are wi-fi integrat.

Concluzia mea e că acest aparat merită în cazul în care vreți ceva simplu cu soft avansat, dar să nu credeți că e ceva similar Android ori Windows, ci ceva gen soft GPS.
Dacă vrei să conectezi mai multe aparate la el atunci trebuie să-ți spun că acest model are două HDMI-uri care pot fi utilizare pentru conectarea a două aparate.

{ 0 comentarii … adaugă unul acum }

Lasă un comentariu