≡ Meniu

Samsung 32H5500, smart TV ieftin

Dacă te interesează un Smart TV ieftin atunci eu îți recomand un Samsung, mai exact modelul Samsung 32H5500 deoarece acum are o reducere de 200 lei aici, reducere valabilă până pe 17.02.2015.
O să mă întrebați cu ce e mai special acest model față de altele, iar răspunsul ar fi că arată bine, e ușor de folosit și oferă o imagine de foarte bună calitate. Poate fi conectat chiar și la un laptop care are HDMI pentru a vedea filme de pe el, dar dacă imaginea o să apară ștearsă atunci va trebuie să setați placa video pe implicit ori la TV să selectați PC la HDMI.

Costul său de achiziție nu e deloc mare deoarece are un preț bun Vezi prețul special de azi, iar faptul că are un cost așa de mic mă face să îl recomand oricărei persoane care vrea să fie în tendințe.

Samsung 32H5500, smart TV ieftin

Samsung 32H5500 este un televizor smart din generația anului 2014 care se remarcă prin un design interesant și multe facilități utile. Aș aminti suportul pentru aplicații, că are wireless integrat și tunerul digital dublu. Evident că nu putem ignora faptul că are rezoluție Full HD și de aceea pe el pot fi văzute filme Blu-ray.
Dacă îl luați doar pentru că e smart atunci va trebuie să vă dezamăgesc întrucât partea Smart TV e… nașpa. Chiar nu se compară cu softul de pe o tabletă ori smartphone. Vei avea aplicații gen Youtube ori Facebook și mai ceva care pe mine chiar nu mă încălzește cu nimic.

Specificații care te-ar interesa ar fi diagonala de 32 de inci (81 centimetri) și imaginea de foarte bună calitate. Un alt lucru interesant pe partea hardware ar fi că are procesor quad core care asigură o foarte bună viteză de de procesoare și un timp de răspuns mic în afișarea paginilor web.
Eu aș fi interesat să achiziționez un astfel de televizor deoarece se depărtează clar față de competiție printr-o imagine calitativă, sunet excepțional și soft foarte avansat. Dacă e să compar toate softurile de pe televizoare atunci vedem că cel de la Samsung e cel mai avansat. 🙂

{ 0 comentarii … adaugă unul acum }

Lasă un comentariu