≡ Meniu

Samsung 32H6200, televizor Smart cu quad core

Samsung 32H6200 e un televizor al anului 2014 care se evidențiază față de competiție cu rezoluția Full HD, softul smart și faptul că are un procesor foarte rapid de tip quad core. Nu ar fi stricat dacă ar fi venit cu suport pentru filme 4K, adică cu o rezoluție superioară 1920×1080 pixeli, dar trebuie să ne mulțumim și cu Full HD.

Costul de achiziție nu e prea mare deoarece are un preț bun Vezi prețul special de azi, iar pe acești bani primim un televizor din 2014 care incorporează lucruri utile acum și pe viitor cum ar fi wi-fi, suport pentru filme 3D, player integrat avansat (ConnectShare Movie) și tuner digital dublu.

Samsung 32H6200, televizor Smart cu quad core

Avantajele achiziționării unui televizor precum acesta sunt evidente, adică faptul că nu o să vă mai pierdeți timpul cu pornirea laptopului dacă vă interesează o informație deoarece acest televizor are caracteristica smart și imaginea de o calitate superioară.
Din păcate nu vine cu suport 4K și nu cred că ar fi stricat așa ceva… chiar dacă în prezent nu există prea multe filme la această calitate.

{ 0 comentarii … adaugă unul acum }

Lasă un comentariu