≡ Meniu

Samsung 32J4100, televizor HD de 80 centimetri

În cazul în care te interesează un televizor care să arate bine și să nu coste mult atunci îți recomand modelul Samsung 32J4100. Are o diagonală de 32 inci, iar softul său e unul simplu non smart. Dacă vrei să-l transformi în smart TV atunci poți face acest lucru cu ajutorul unui player de aici.
Se adresează celora care vor un televizor care să arate bine și să stea bine pe o comodă ori un suport TV.

Nu aș putea spune că are un cost prea mare deoarece vine la un preț bun Vezi prețul special de azi, iar pe acești bani primim un aparat care nu doar arată bine, ci care se comportă fără reproșuri în orice situație.
Din imaginea de alături poți vedea cum se prezintă vizual, iar la final e un clip care prezintă aparatul mai în detaliu. Clipul fiind o despachetare.

Samsung 32J4100, televizor HD de 80 centimetri

Televizorul 32J4100 de la Samsung e unul care are o diagonală de 80-81 centimetri și o rezoluție aproape HD de 1366×768 pixeli.
Dacă te interesează tipul tunerului atunci trebuie știut că e unul de tip digital DVB C/T. Deci, dacă o să ai abonament digital atunci o să poți vedea posturi la calitate HD.
Pot spune că are un număr mare de porturi, mai exact un USB, două HDMI-uri și altele.
Sunetul e unul ok deoarece are o ieșire de 20W. În cazul în care doriți mai mult vă recomand să conectați un sistem audio dedicat.

Pro achiziția acestui model ar fi aspectul plăcut, că nu costă mult, imaginea de calitate și playerul integrat care poate reda o mulțime de tipuri de fișiere.
Contra ar fi că nu are rezoluție Full HD, dar asta nu e ceva major deoarece de la o anumită distanță nu mai faci diferența dintre HD și Full HD.

Deci, dacă te interesează un model simplu de utilizat pentru tine ori pentru niște persoane vârstnice atunci îți recomand acest model. De la distanță nu zici că e un televizor entry level, iar prin conectarea unui player cu Android poți să-l faci mai bun.
Alături e un clip din care poți vedea cum se prezintă vizual. Poți observa că e un model e unul care arată foarte bine.

{ 0 comentarii … adaugă unul acum }

Lasă un comentariu