≡ Meniu

Samsung 32J4500, televizor elegant cu imagine HD

Samsung 32J4500 e o alegere destul de accesibilă care are un design deosebit și e oarecum evident că e o generație nouă. Am pus o poză în partea de jos pentru a vedea cum artă și eu l-aș monta pe perete pentru a câștiga spațiu. Arată bine din orice unghi l-ați privi și poate cu timpul se va mai ieftini deoarece concurența există. Concurența constă în alte modele de la același brand sau chiar de la altul. Diferența dintre acesta și un televizor simplu o fac acele caracteristici speciale iar specificațiile tehnice sunt relativ aceleași.

Alternative sunt variantele mai ieftine și care au un ecran mai mare. Acest brand oferă soluții mai ieftine dar nu sunt chiar aceleași dotări și nici aspectul nu e același. Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi.

Samsung 32J4500, televizor elegant cu imagine HD

E un model Smart motiv pentru care unele caracteristici tehnice sunt mai bune și chiar porturile sunt mai numeroase. Pe variantele mai scumpe, adică mă refer la seriile avansate, toate specificațiile tehnice sunt net superioare altor televizoare. Sistemul audio e unul clasic pentru un Smart TV – 2CH, iar ieșirea audio e de 10W. Sonorizarea e una foarte bună iar dacă nu sunteți mulțumiți fie alegeți un televizor mai mare (în general, mai mare înseamnă mai mai bun), fie un sistem audio extern.

Pe partea de imagine are: diagonală de 80 cm, rezoluție HD, aspect lat, refresh de 100 Hz, contrast dinamic generos și altele. E dotat cu tuner TV performant, USB, ieșire pentru căști, două HDMIuri și alte porturi. Are conectivitate LAN dar nu și wireless pentru posesorii de routere. Caracteristicile speciale sunt: aplicații specifice televizoarelor Smart, browser web, WiFi Direct, oglindire ecran, DLNA, mod jocuri, PiP și teletext.

Plusuri: funcții Smart, arată bine, destule caracteristici speciale, două porturi HDMI etc.
Minusuri: nu e chiar ieftin.

Samsung 32J4500 nu are cine știe ce funcții speciale și dacă doriți mai multă funcționalitate, vă recomand o serie mai scumpă ori una mai veche. PIP nu e o funcție prezentă chiar pe toate televizoarele și cu ea puteți viziona un film și chiar să navigați pe web sau orice altceva.

{ 0 comentarii … adaugă unul acum }

Lasă un comentariu