≡ Meniu

Samsung 32J4510, televizor Smart la preț atractiv

Samsung 32J4510 e alegerea corectă dacă nu vreți neapărat o imagine 1080p dar v-ar plăcea un model alb de tip Smart. Se poate alege și unul FullHD dar nu cred că oferă browser web, DLNA, aplicații și alte dotări interesante. Acesta mi se pare suficient de mare pentru a viziona filmele preferate. Nu cred că există televizoare mai mari din această serie iar dacă vreți pe negru, seria J4500 e cea care o căutați. Nu cred că are sens să luați un televizor mai mic deoarece mai toți utilizatorii vor ceva mai mare.

Alternativele sunt destule dacă e să luăm în calcul chiar și un televizor simplu. Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi.

Samsung 32J4510, televizor Smart la preț atractiv

E vorba de generația 2015 și caracteristicile tehnice sunt corespunzătoare. Are un sistem audio ceva mai avansat decât la restul – Nicam/A2 cu ieșire de 10W cu CH (Down Firing + Base Reflex). Chiar și ala capitolul imaginea impresionează deoarece la o diagonală de 80 cm, rezoluția e de tip HD. Chiar și restul dotărilor sunt importante iar un refresh de 100 Hz pare satisfăcător.

Tunerul TV e unul de tip DVB-T/C și există variante mult mai bune. Playerul multimedia e unul cu interfață USB dar puteți folosi și laptopul ca media player extern. Ca și conectori are: două porturi HDMI, LAN, USB 2,0, ieșire căști, slot CI+ etc. O serie Smart mai ieftină nu oferă multe dotări speciale sau funcții: aplicații Smart, browser web, WiFi Direct, Mobile to TV – Mirroring, DLNA, mod jocuri, Picture in Picture și teletext. Nu are nevoie de o telecomandă speciale iar la multe serii se poate folosi telefonul ca telecomandă dacă luați o aplicație.

Plusuri: funcții Smart decente, design plăcut, 100Hz, porturi HDMI, sistem audio bun și ecran destul de mare.
Minusuri: nu prea sunt la ușa preț.

Samsung 32J4510 arată destul de bine, iar dacă nu ați reușit să vă faceți o idee din poza de sus, am pus un clip în partea de jos cu un model similar. Poate fi pus pe perete ca oricare alt televizor și îl recomand celor care au o cameră deschisă la culoare.

{ 0 comentarii … adaugă unul acum }

Lasă un comentariu