≡ Meniu

Samsung 32J5000, televizor FullHD cu refresh de 200 Hz

Samsung 32J5000 face parte din noua generație de televizoare deoarece are un refresh mare dar și o imagine detaliată la o diagonală de 80 cm și la un preț foarte bun. Se poate observa designul mult mai reușit comparativ cu cel al generațiilor precedente. S-a renunțat la standul clasic în favoarea a două picioare care îi oferă un aspect mai elegant dar și o mai bună stabilitate. Cu siguranță acesta nu e singurul model din serie și e cel mai mic.

Prețul mi se pare mai mult decât satisfăcător iar numărul de porturi e generos și trebuie să fie un model Smart pentru a avea două HDMI-uri. Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi.

Samsung 32J5000, televizor FullHD cu refresh de 200 Hz

Ecranul e de 32 de inci iar asta înseamnă că are 80 cm. Foarte puține televizoare mai mici de 80 cm au imagine FullHD iar acesta e un plus pentru televizor. Nu recomand televizoarele Smart ieftine deoarece nu au sistem de operare Tizen ci doar câteva funcții. Televizoarele cu Tizen costă ceva mai mult și sunt de diverse dimensiuni. Fiecare brand a optat pentru un sistem de operare pe generația sa de televizoare.

Pentru a conecta un laptop sau media player la acesta se poate folosi un cablu HDMI. Bineînțeles, dacă aveți un hard extern sau stick USB, se pot pune fișierele media pe acele medii de stocare deoarece televizorul are media multimedia integrat cu redare media. Cu toate acestea, nu trebuie neglijate nici acele tehnologii de imagine și sunt care au un rol destul de important. Nu orice televizor ieftin are sistem audio de tip CH, iar ulterior nu mai trebuie cumpărat un sistem audio extern deoarece cel integrat e suficient de bun. Dacă tot vreți să mai achiziționați ceva, puteți lua un kit de montare pentru perete pentru economisirea de spațiu.

Plusuri: refresh foarte bun, destule HDMIuri, arată bine, redare filme, ecran mare.
Minusuri: nu sunt.

Samsung 32J5000 e doar un model al seriei J5000 și am că seria J4000 arată la fel. Deci s-ar putea să le confundați dar numai la capitolul design, pentru că la capitolul dotări tehnice sunt destul de diferite.

{ 0 comentarii … adaugă unul acum }

Lasă un comentariu