≡ Meniu

Samsung 32J5100, televizor cu 200 Hz și design elegant

Samsung 32J5100 are un design ceva mai diferit decât cel al televizoarelor din seriile precedente. Acel stativ pentru masă seamănă cu cel al unor serii mai performante, dar poate voi îl vreți pentru sufragerie și instalat pe perete. Îmi place cum arată iar combinația de argintiu cu negru mi se pare destul de inspirată. Poate că acel stativ e cam mare dar îi oferă o stabilitate mai bună. Mai există și o serie inferioară dar care nu oferă aceleași caracteristici tehnice – J4100. Totuși, mie îmi place mai mult aceasta deoarece oferă exact ce e nevoie.

Alternativele sunt televizoarele FullHD mai ieftine sau chiar cele HD, depinde de calitatea video dorită. Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi.

Samsung 32J5100, televizor cu 200 Hz și design elegant

Tipul de iluminare e același și se pare că nu se va mai schimba de curând. E gama 2015 iar dacă vreți ceva mai ieftin și mai puțin performant, uitați-vă după gama 2014 sau o serie inferioară. Sunetul e destul de puternic și e de tip 2CH. Calitatea imaginii e destul de bună pentru un televizor în acest buget. Rata de refresh e de 200 Hz și în general e la jumătate, dar pentru cei ce vor să vizioneze filme, e bine să fie cât mai mare.

Are multe caracteristici speciale pentru un televizor obișnuit: Digital Clean View, Auto Channel Search, Auto Power Off, subtitrare, ConnectShare (cu hard sau stick USB), mod jocuri, mod sport, teletext și altele. Chiar dacă pare mic, ei bine, nu e chiar așa de mic iar detaliile oferite de imagine sunt ușor vizibile (dacă aveți un televizor HD cu care să-l comparați).

Plusuri: redare media prin USB, refresh bun, design modern, preț corect, și sunet puternic.
Minusuri: nu sunt.

Samsung 32J5100 nu e chiar ieftin dar trebuie să înțelegem că e un model recent lansat. În timp se va ieftini dar nu foarte mult deoarece nu e un televizor chiar așa de scump, chiar și așa cu 200 Hz nu prea are concurență. Din poza de sus vă puteți face o idee dar în realitatea arată mult mai bine. Ținând cont că e recent lansat, nu veți găsi prezentări video dar și așa nu e un Smart TV.

{ 0 comentarii … adaugă unul acum }

Lasă un comentariu