≡ Meniu

Samsung 32J5200, televizor cu browser și conexiune de rețea

Pentru cei interesați de un televizor smart cu diagonala de 32 inci și care să nu coste prea mult recomand acest model Samsung 32J5200. Vine cu o diagonală medie ca mărime, rezoluție 1920×1080 pixeli și tuner digital dublu pentru vizionarea posturilor HD.
Televizoare precum acesta sunt adresate celora care vor ceva de calitate și deloc complicat de utilizat.

Nu aș putea spune că vine la un cost prea mare deoarece are un preț bun Vezi prețul special de azi, iar pe acești bani primim un aparat care vine de la brandul Samsung și care se poate monta pe perete prin intermediul unui suport compatibil Vesa 200×200 de aici.

Samsung 32J5200, televizor cu browser și conexiune de rețea

Ecranul de 80-81 centimetri e numai bun pentru filme HD, dar și pentru cele Blu-ray. Lipsa rezoluției 4K nu e o problemă deoarece pe piață oricum nu sunt prea multe filme la această calitate
Televizorul e unul care vine dotat cu tuner digital de tip dublu care facilitează vizionarea posturilor TV la calitate HD. Dacă nu știați în România există suport pentru DVB-C, iar în curând va exista și pentru DVB-T.
Pentru vizionarea fișierelor de pe memorii USB ori harduri externe vă recomand acest model deoarece are player care suportă multiple tipuri de fișiere, inclusiv *.mkv cu sunet dts.

Pro achiziția acestui model ar fi că arată bine, costul de achiziție mic, că vine de la un brand de top, că poate fi utilizat pentru a vizita pagini de net și disponibilitatea mai multor porturi.
Contra ar fi lipsa Android ori Tizen și că nu are wi-fi. Disponibilitatea unui astfel de sistem de operare te-ar fi ajutat să poți juca diferite jocuri ori să ai acces la servicii online avansate… mă refer la cele de conținut.

De final pot spune că acest model e unul perfect pentru cei interesați de un televizor ieftin, dar și capabil. Nu o să ocupe prea mult loc, dar dacă vrei poți să-l montezi pe un suport TV.
Altele vin cu telecomenzi smart, dar acesta are una normală foarte ușor de utilizat de tineri și seniori. Din această cauză eu zic că televizorul e unul bun chiar și pentru seniori.

{ 3 comentarii … citește-le alături sau adaugă unul }
 • MARIAN

  Salut!
  Cum pot sa memorez programele digitale (la RCS) fara sa am decodor? Pe ce tara sau ce trebuie sa fac? Pentru modelul 32J5200 (la 32H5500 am selectat Finlanda dar la asta nu are nici o tara nordica).
  Multumesc!

 • cricoci

  e simplu cand dai cautare selectezi antena cablu si acolo ai digitale/analogige, selectezi digitale si gata

 • Roby

  Prietene esti sigur ca vb.despre acelasi televizor??Samsung Smart 32J5200 full HD are wi-fi!!!

Lasă un comentariu