≡ Meniu

Samsung 32J5500, televizor 32 inci cu Tizen

Samsung 32J5500 e un televizor apărut în anul 2015 care vine cu o rezoluție 1920×1080 pixeli și cu sistem de operare Tizen. Cu ajutorul lui poți vedea filme Blu-ray, posturi TV la calitate HD și conținut video de pe net. Divertismentul vizionat poate fi de pe net, de la un player extern ori de la cablu. 😉 Are și player integrat care va facilita vizionarea diferitelor fișiere media de pe memorii externe cum ar fi un hard extern ori un USB.

E unul dintre cele mai ieftine televizoare Samsung cu Tizen deoarece are un preț bun Vezi prețul special de azi. Pe acești bani primim un aparat cu o fiabilitate ridicată și cu un aspect plăcut, lucru care poate fi văzut de alături, dar și din clipul de la final.

Samsung 32J5500, televizor 32 inci cu Tizen

Pe partea de specificații acest model se laudă cu ecranul care are o diagonală de aproximativ 80cm, rezoluția compatibilă 1080p și cu tunerul digital dublu.
Softul nu e nici el unul depășit deoarece e unul la zi fiind vorba despre Tizen. Acesta e un sistem bazat pe Linux care suportă aplicații și e o alternativă la Android și webOS.
Conectarea la net se poate face cu cablu ori prin wi-fi (are așa ceva integrat). Dacă ai router wireless atunci poți să faci conectarea fără fir.
În cazul în care vrei să-l montezi pe perete atunci acest lucru e posibil prin intermediul unui suport de aici.

Pro achiziția acestui model ar fi costul de achiziție nu prea mare, că arată bine și că afișează o imagine de foarte bună calitate. Prezența mai multor tipuri de porturi e și ea un lucru bun și aș menționa că are 3 porturi HDMI… un lucru extrem de bun.
Contra ar fi că nu are rezoluție 4K, dar acest lucru nu e unul prea important deoarece încă nu toate filmele sunt la această calitate.

Deci, dacă vrei un aparat care să arate bine, să funcționeze fără reproșuri și să afișeze o imagine de cea mai bună calitate atunci îți recomand acest model.
Din clipul de alături poți vedea mai bine cum arată acest model, mai exact că are un design specific al anului 2015.

{ 0 comentarii … adaugă unul acum }

Lasă un comentariu