≡ Meniu

Samsung 32J5600, TV Smart cu browser

Samsung 32J5600 e cel mai ieftin televizor cu sistemul de operare Tizen și de aceea cred că o să fie unul dintre cele mai populare televizoare de la acest brand. Pe lângă faptul că are un ecran cu rezoluție 1920×1080 pixeli, procesorul din dotare e unul quad core, lucru care ne garantează faptul că totul va rula fluent, de la pagini web până la conținut de pe Youtube.
Se adresează celora care vor ceva nou la un preț mic.

Nici nu costă prea mult deoarece are un preț bun Vezi prețul special de azi, iar pe acești bani primim un aparat care nu doar arată bine, ci se comportă fără reproșuri în diferite sarcini. Nu are rezoluție 4K, dar se va descurca foarte bine cu filmele Blu-ray. Să nu vă faceți prea mari probleme că nu puteți reda filme 4K întrucât în ziua de azi nu prea găsești conținut la această calitate.

Samsung 32J5600, TV Smart cu browser

Ecranul acestui 32J5600 e unul de 80-81 centimetri (43J5600 are 109 cm), iar rezoluție Full HD te va ajuta să vizionezi filme la calitate maximă, deci fără pierderi de detalii. Tunerul digital e unul dublu și e util în cazul în care te uiți la posturi TV HD de la cablu.
Nu doar imaginea e una bună, ci și sunetul întrucât vine cu suport DTS, iar puterea difuzoarelor e de 2×10 W.
Ce am uitat să precizez legat de imagine e că are un refresh soft de 400Hz, deci un fel de CMR.

Lucruri pozitive ar fi interfața Tizen UI, că nu costă prea mult, că vine de la Samsung și că se comportă fără reproșuri la sarcini normale, dar și navigat pe web.
Din păcate nu vine cu Android și nici nu are rezoluție 4K.

De final pot spune că aceste televizor se adresează celora în căutarea unui televizor aspectiv și care să afișeze o imagine de foarte bună calitate. Adevărul e că pe partea de design acest model arată foarte bine și nu o să găsești ceva de la concurență care să se bată cu el.
Alături poți vedea cum arată acest televizor și cum se prezintă interfața Tizen.

{ 1 comentariu … citește-le alături sau adaugă unul }
  • Dani O

    Iti dai seama ca fiind cel mai ieftin televizor de la Samsung din generatia 2015 si cu soft smart o sa fie foarte popular. Eu mai astept putin pana il pun la promotie si atunci am sa-l cumpar.
    Fata de modele de la LG acesta imi place mai mult deoarece arata formidabil. Eu puneam televizoarele pe perete pentru ca nu imi placea cum arata piciorul, dar pe acesta o sa-l tin pe comoda la cat de bine arata.

Lasă un comentariu