≡ Meniu

Samsung 32J6200, model cu Tizen și rezoluție Full HD

Samsung 32J6200 e unul dintre cele mai ieftine televizoare de e piață care sunt dotate cu Tizen. E un televizor perfect pentru orice necesitate deoarece are un ecran de 81 centimetri și rezoluție 1920×1080 pixeli. Vă dați seama că imaginea e una de calitate superioară deoarece televizorul e unul dotat cu rezoluția menționată mai sus și cu un panel de calitate superioară.
Imaginea e foarte bună, iar sunetul putem spune că se ridică la standardele din zilele noastre. Dacă te interesează sunet mai de calitate atunci îți recomand un sistem audio performant de aici.

Modelul de față vine la un preț bun Vezi prețul special de azi, iar pe acești bani primim un aparat care nu doar arată bine, ci se comportă fără reproșuri atunci când trebuie. E un televizor care poate fi folosit la absolut orice, chiar la jocuri, dar eu îl recomand mai mult la filme Blu-ray.

Samsung 32J6200, model cu Tizen și rezoluție Full HD

Televizorul Samsung 32J6200 e unul de ultimă generație, lucru care ne putem da seama după caracteristicile sale. Printre aceste caracteristici se numără rezoluția 1080p, ecranul cu un panel de calitate superioară, diagonala de 32 inci (aprox 80cm) și tunerul digital dublu.
Softul e unul dintre cele mai avansate de pe piață întrucât e vorba despre Tizen. Acest OS îl întâlnim doar pe televizoarele celora de la Samsung și poate că în curând și pe telefoanele lor.

Pentru achiziția acestui model ar fi că arată bine, că poate fi montat pe un suport așa încât să nu ocupe prea mult loc, softul dotat cu browser, cele 4 porturi HDMI, wireless LAN și altele.
Contra ar fi că nu are rezoluție 4K.

Concluzia mea legată de acest model e că își merită banii și că nu o să găsiți ceva cu caracteristici similare la acest preț. Datorită acestor lucruri pot spune că televizorul e unul dintre cele mai apreciate de pe piață și cele mai vândute.
Poate că lipsa reoluției 4K/Ultra HD e un mare minus, dar eu zic că nu e așa întrucât nu veți simți nevoia să vă uitați la filme la această calitate. Și pe lângă asta astfel de filme nici nu prea sunt puse spre comercializare. Oricum, de la o anumită distanță nici nu vezi diferența dintre Full HD și 4K.

{ 0 comentarii … adaugă unul acum }

Lasă un comentariu