Oops! It appears that you have disabled your Javascript. In order for you to see this page as it is meant to appear, we ask that you please re-enable your Javascript!
≡ Meniu

Samsung 32K4102, televizor LED cu calitatea audio superioară

Calitatea video oferită de Samsung 32K4102 e una superioară deoarece e vorba de noua generație și tehnologiile sunt destul de avansate pentru un așa buget. Bineînțeles, televizoarele de 80-81 cm nu sunt cea mai inspirată opțiune când vine vorba de o sufragerie. Chiar dacă e mare eu aș alege unul peste 40 de inci pentru vă oferă caracteristici tehnice mai bune. Designul e destul de nou și majoritatea televizoarelor au o ramă foarte îngustă, iar piciorușele sunt pe aceeași culoare cu televizorul. În acest caz, e vorba de piciorușe argintii care sunt foarte subțiri și elegante.

Dacă acesta vi se pare cam scump pentru ce oferă, atunci alegeți un televizor dintr-o serie precedentă. Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi.

Samsung 32K4102, televizor LED cu calitatea audio superioară

Sistemul audio e destul de bun deoarece are o ieșire de 2*10W, tehnologii ca: Dolby Digital Plus, DTS și Wallmount Sound Mode. Calitatea imaginii e dată de caracteristicile tehnice care sunt foarte bune și tehnologiile au rol foarte important. Bineînțeles, imaginea e mai clară pe un televizor dacă conținutul media are o rezoluție foarte bună – 720p. Poate recepționa posturi TV HD deoarece are un tuner TV de tip DVB-T/C iar acesta a devenit destul de standard pe mai toate televizoarele, indiferent de brand.

Playerul multimedia incorporat poate fi folosit pentru a reda fișiere media de pe un stick sau alte tipuri de medii de stocare similare (hard disc). Porturile sunt foarte importante indiferent că e vorba de un TV Smart sau Non Smart. Cele mai utilizate porturi sunt cele HDMI, USB 2.0, slot CI+ și portul pentru căști (dacă nu vreți să deranjați sau poate să conectați un sistem audio mai performant).

Plusuri: are calitate video decentă, sunet puternic, design modern (datorită acelor piciorușe), porturi suficiente, e fiabil.
Minusuri: nu are funcții Smart.

Samsung 32K4102 e cel mai mic televizor al seriei noi K4100 și pentru ceva mai multă funcționalitate dar și performanțe superioare, eu vă recomand seriile mai mari. Poate că nu e cel mai ieftin televizor de 80 cm, dar cu siguranță e cel mai nou de la acest brand și nu aveți ce să-i reproșați în acest buget.

{ 0 comentarii … adaugă unul acum }

Lasă un comentariu