≡ Meniu

Samsung 32K5102, televizor ieftin cu rezoluție FHD

Samsung 32K5102 e un televizor din generația nouă adresat celora interesați de un aparat care să fie simplu ca aspect și funcționalitate. Nu e smart, dar permite un acces interesant la programe, lista de programe și posibilitatea de editare a acestora.
Imaginea e clară grație rezoluției 1920×1080 pixeli, iar sunetul e și el unul exemplar cu suport DTS.

Modelul acesta e unul disponibil la un preț bun Vezi prețul special de azi, iar pe banii aceștia primim un aparat care arată bine și costă puțin. Are un suport foarte interesant în sensul că poate fi poziționat în mai multe feluri.

Samsung 32K5102, televizor ieftin cu rezoluție FHD

Tunerul digital e prezent în acest model, fiind vorba despre unul dublu de tipul DVB T/C. În acest fel o să puteți viziona posturi TV la calitate HD dacă aveți un abonament specific și un card CI+.
Diagonala e una mare de 80 centimetri, iar rezoluția 1920×1080 pixeli e una care te va ajuta să vezi filme Blu-ray sau altă calitate.
Numărul de porturi e decent, având HDMI, USB și slot CI+.
Pentru redarea conținutului de pe memorii externe cum ar fi harduri ori USB stick-uri acest aparat are și un player multimedia care e mai mult decât decent.
Poate fi utilizat pe post de monitor întrucât are HDMI, iar acest lucru vă va ajuta la vizionarea filmelor de pe PC.
Pe partea de sunet trebuie precizat că e vorba de sunet stereo de 20W, adică 10W pentru fiecare boxă. E interesant faptul că vine cu DTS deoarece în trecut televizoarele ieftine nu aveau așa ceva, iar din această cauză nu se auzea sunetul din diferite fișiere video. Acum nu mai e cazul.

Pentru achiziția acestui model ar fi că arată decent, imaginea de calitate superioară, sunetul ok, disponibilitatea HDMI și meniurile intuitive.
Contra achiziției ar fi că nu are soft inteligent și rezoluție 4K.

Deci, dacă te interesează un TV cu aspect modern și funcționalitate simplă atunci modelul acesta arfi recomandarea mea.
E aparatul perfect pentru cei interesați de un model pentru camera copiilor ori pentru părinți.
Nu e Smart TV, dar poate fi transformat cu ajutorul unui player avansat care să aibă Android. În acest fel o să beneficieze de porturi de rețea și de acces direct la net sau Netflix.

{ 0 comentarii … adaugă unul acum }

Lasă un comentariu