≡ Meniu

Samsung 40H5500, model 101cm

Samsung 40H5500 se adresează celora care vor un televizor simplu pentru vizionat filme (de pe harduri externe) ori emisiuni în format digital. Dacă e să mă uit la costul de achiziție atunci văd că nu-i mare întrucât înglobează caracteristica Smart TV, adică e un televizor care are incorporată multă tehnologie utilă care facilitează posibilitatea accesării diferitelor site-uri prin aplicații ori browserul incorporat.

Are un preț bun Vezi prețul special de azi, bani pe care primim un televizor care are soft smart și wireless integrat așa încât să-l putem conecta rapid la net.

Samsung 40H5500, model 101cm

Vizual nu diferă foarte mult de seria H5030, însă la interior are procesor quad, suport Skype și o mulțime de facilități care sunt înglobate pentru a-ți face viața mai ușoară. Nici pe partea de conectică nu pot spune că stă rău întrucât are multe porturi cum ar fi 3 HDMI-uri, porturi USB și altele.

Deci, dacă mă întrebați dacă televizorul merită atunci vă pot spune că merită prin prisma faptului că are înglobate multe facilități care sunt ușor de folosit de oricine.

{ 0 comentarii … adaugă unul acum }

Lasă un comentariu