≡ Meniu

Samsung 40J5100, televizor performant cu design elegant

Samsung 40J5100 e un alt televizor ieftin cu imagine FullHD, refresh de 200 Hz și imagine de 101 cm. Nu e un model scump pentru că nu are funcții Smart și dacă ar fi avut nu s-ar fi comparat cu cele oferite de Tizen. Arată diferit comparativ cu seria J5000 însă specificațiile tehnice sunt relativ aceleași, doar designul e diferit. Deci acest televizor poate fi varianta mai mare deoarece nu există o variantă de 40 de inci pentru seria J5000. Acesta poate fi pus în sufragerie fie pe o măsuță fie pe perete, depinde de preferințele fiecăruia.

Dacă nu aveți un buget mare și nu vreți un televizor mai vechi, se poate opta pentru o variantă mai mică și care oferă aceleași specificații. Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi.

Samsung 40J5100, televizor performant cu design elegant

Nu e un televizor Smart dar nici nu putea fi unul în acest preț. Există variante Smart cu câteva funcții Smart, însă nu se compară cu seriile mai scumpe care are Tizen (interfață mai plăcută, browser web, jocuri etc). Pe partea de sunet nu am ce să-i reproșez deoarece are sistem audio CH cu ieșire de 20W. Caracteristicile de imagine sunt: refresh de 200 Hz, Mega Contrast, aspect 16 pe 9, mod film și Wide Color Enhancer. Acestea sunt satisfăcătoare pentru un așa buget, însă dacă ecranul e mai mare, caracteristicile speciale trebuie să fie și mai bune.

E dotat cu un tuner TV decent și nu cred că e nevoie de altul chiar dacă nu e cel mai performant de pe piață. Sunt multe televizoare cu redare media USB însă nu toate suportă subtitrări.

Plusuri: sistem audio decent, ecran mare, preț atractiv, redare media prin USB, refresh mare.
Minusuri: nimic.

Întotdeauna e loc de mai bine, iar acest televizor Samsung 40J5100 pare a fi cel mai ieftin model de 40 de inci de la acest brand. Posibil să existe și alte variante însă e bine să fie mai noi. Puteți deosebi un televizor nou de unul vechi comparând doar rata de refresh. Cu alte cuvinte, un televizor nou are o rată de refresh de minim 200 Hz și nu recomand un refresh mai mic.

{ 0 comentarii … adaugă unul acum }

Lasă un comentariu