≡ Meniu

Samsung 40J5200, televizor Smart ieftin de 101 cm

Samsung 40J5200 e unul dintre cele mai accesibile televizoare Smart de la acest brand și această serie a fost lansată de curând. Ea oferă variante de dimensiuni diferite însă cel de 40 de inci mi se pare potrivit ca și dimensiuni. Pentru cei ce nu știu, acesta oferă funcții Smart standard și nici nu puteați avea mai multe pretenții. Deci spre deosebire de un televizor clasic, acesta are aplicațiile clasice. Voi enumera caracteristicile sale tehnice care nu sunt multe însă mi se par potrivite pentru cât costă.

Sunt destul de multe televizoare de 40 de inci și unele sunt oferite de alte branduri cunoscute. Totuși, nu sunt mulți producători care pot concura cu Samsung. Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi.

Samsung 40J5200, televizor Smart ieftin de 101 cm

Nu e un model chiar mic, iar imaginea sa de 101 cm reiese din nume. Un ecran mare aduce după sine și niște caracteristici tehnice pe măsură: imagine FullHD, refresh superior, Mega Contrast, mod film, HyperReal Engine, Wide Color Enhancer (Plus), Natural Mode Support și Dolby Digital Plus. E dotat cu un tuner TV clasic care recepționează posturi la calitate superioară.

Playerul integrat are funcție de redare media cu subtitrare, e necesar doar un mediu de stocare extern (stick USB sau hard disk). Pe partea de conectivitate are wireless, HDMIuri, USB, Scart, LAN și altele. Are caracteristici ceva mai multe decât la alte televizoare ieftine: aplicații, browser web (ca aplicație), DLNA, WiFi Direct, Mobile to TV – oglindire, EPG, mod jocuri, MHL. Funcția MHL mi se pare utilă însă trebuie să aveți și un smartphone compatibil (redare media de pe telefon folosind doar cablul de date).

Plusuri: sistem audio performant, poate fi montat pe perete, arată bine, funcții Smart, calitate video și audio superioară.
Minusuri: nu are Tizen OS.

Samsung 40J5200 nu e un televizoare oarecare ci unul care s-ar potrivi în orice sufragerie. Dimensiunea e potrivită chiar și pentru dormitor iar pentru a economisi spațiu, poate fi montat pe perete. Kitul de montare nu poate fi unul oarecare ci doar unul compatibil – 400×400 VESA. Prețul unui astfel de kit nu e mare, dar nu e chiar de neglijat când vine vorba de unul pentru un televizor mare.

{ 1 comentariu … citește-le alături sau adaugă unul }
  • david

    buna
    cer o parere ,cat este de bun pentru ps 4 pro ?

Lasă un comentariu