≡ Meniu

Samsung 40J5510, televizor alb cu Tizen UI

Televizoarele albe sunt păsări rare și de aceea cei de la Samsung s-au gândit să scoată ei un model – Samsung 40J5510. Pe lângă faptul că e alb, acesta vine din anul 2015 și se laudă cu multiple lucruri în tendințe cum ar fi procesor quad core, soft smart (Tizen), tuner digital și altele.
Televizorul acesta de 101 centimetri e perfect pentru cei interesați de un model care să arate bine pe un perete și care să poată fi utilizat pentru divertisment de calitate.

Nici nu costă prea mult deoarece are un preț bun Vezi prețul special de azi, iar pe acești bani primim un aparat care poate afișa fără pierderi de detalii filme Blu-ray, iar posturile TV HD vor merge deoarece are tuner HD. Dacă vrei să-l pui pe un perete atunci îți recomand un suport TV reglabil precum Barkan E240.B (o să ai nevoie de specificațiile Vesa și de aceea îți spun că sunt 200×200).

Samsung 40J5510, televizor alb cu Tizen UI

Specificațiile care îl fac un televizor bun sunt diagonala de 40 inci (101 centimetri), rezoluția Full HD, panelul de calitate, suportul pentru aplicații și refresh-ul soft ok.
Față de televizoarele din generațiile anterioare acest model e unul mai bun deoarece are sunt de calitate superioară, wi-fi integrat și un sistem de operare mult avansat. Numele SO-ului e Tizen și e un sistem bazat pe Linux. Evident că suportă aplicații, iar browser-ul e tot o aplicație.

Pro achiziția unui astfel de televizor ar fi că arată bine, costul de achiziție mic, meniurile fluente (întrucât are procesor cu patru nuclee), că poate fi conectat la net fără a folosi vreun cablu, disponibilitatea browser-ului web și multitudinea de porturi.
Contra achiziției unui Samsung precum acesta ar putea fi doar faptul că nu are suport pentru rezoluție 4K.

De final pot să-ți spun că acest televizor e numai bun pentru cei interesați de ceva modern și util. Datorită programului avansat în pauzele publicitare vei putea intra pe Internet așa încât să accesezi site-urile care te interesează.
Pentru a-ți face o opinie despre cum arată am pus alături un clip în care e o despachetare a produsului.

{ 0 comentarii … adaugă unul acum }

Lasă un comentariu