≡ Meniu

Samsung 40J6200, televizor smart cu Tizen

Samsung 40J6200 e un televizor al anului 2015 care are înglobat sistemul de operare Tizen. Ecranul televizorului e unul de 40 inci (în centimetri vine aproximativ 102 centimetri), iar datorită rezoluției Full HD poți vedea filme Blu-ray fără pierderi de detalii.
Legat de Tizen trebuie să spun că e un OS foarte similar cu Android deoarece vine cu suport pentru aplicații și un launcher ușor de folosit.

Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi, iar pe acești bani primim un aparat care nu doar arată bine, ci se comportă fără reproșuri în orice sarcină. Poți să vezi conținut de la cablu, de pe Internet ori de pe o memorie USB.
Din imaginea alăturată îți poți face mai bine o părere despre cum arată și ce poate.

Samsung 40J6200, televizor smart cu Tizen

Pe partea de caracteristici are o mulțime de lucruri prin care se evidențiază, iar acestea ar fi ecranul mare 102 centimetri, că are 4 HDMI-uri și un soft foarte avansat. Acest soft e unul extensibil cu diferite aplicații, browser-ul fiind și el o aplicație.
Vine cu wireless integrat, lucru care presupune faptul că aparatul e unul foarte ușor de conectat la net, dacă aveți și un router wireless.
Dacă e să ne uităm la hardware atunci vedem că e unul foarte avansat deoarece procesorul este unul quad core așa încât nimic să nu sacadeze.

Pro achiziția acestui model ar fi că are multe porturi, prezența unui sistem de operare avansat, că are suport pentru aplicații și playerul integrat (comparativ cu alte playere acesta e unul foarte avansat, iar acest lucru poate fi dedus și la restul playerelor din televizoarele Samsung).
Contra achiziției ar fi că nu are rezoluție 4K. În opinia mea acest televizor e unul mai mult decât suficient pentru orice și rezoluția 1080p e suficientă atât pentru filme HD cât și Full HD.

Deci, dacă te interesează un televizor care să arate bine și să nu coste prea mult atunci îți recomand modelul de alături.
Din clipul de alături poți remarca faptul că televizorul e unul cu un design plăcut și că are aspect similar cu al noilor televizoare de la acest producător.

{ 0 comentarii … adaugă unul acum }

Lasă un comentariu