Oops! It appears that you have disabled your Javascript. In order for you to see this page as it is meant to appear, we ask that you please re-enable your Javascript!
≡ Meniu

Samsung 40J6282, televizor smart cu rezoluție FHD

Samsung 40J6282 e un televizor al anului 2016 care e dotat cu un ecran de 101 centimetri care are rezoluție Full HD și soft smart. Se adresează celora interesați de un aparat care să poată reda conținut din multiple surse (net, harduri externe, cablu).

Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi, iar pe banii aceștia primim un aparat care nu doar arată bine, ci și unul care e în tendințe. Din poza alăturată se poate vedea aspectul modern, iar dacă vă deranjează aspectu piciorului atunci puteți monta televizorul pe un perete.

Samsung 40J6282, televizor smart cu rezoluție FHD

Pe partea de caracteristici se laudă cu un index de calitate al imaginii de 700 (PQI) și cu rezoluția ecranului de 1920×1080 pixeli.
Se vor putea urmări posturi TV la calitate HD deoarece are tuner HD triplu de tip T2/C/S2 (terestru, cablu și satelit). Iar, acest lucru e unul bun deoarece veți putea vedea emisiunile preferare la calitate maximă. Trebuie neaparat să menționez că are doar o intrare de antenă (RF) precum 99% din televizoare.
Stă bine pe partea de porturi deoarece are 4 HDMI-uri, 3 USB-uri și porturi de rețea (LAN și Wireless).
Față de alte televizoare acesta are un player multimedia foarte avansat întrucât vine cu caracteristica Connect Share Movie. Datorită acestui lucru va putea reda orice tip de fișier video sau audio. Având dts o să poată reda *.mkv cu sunet.
Software-ul e unul destul de avansat deoarece vine cu browser și cu suport pentru aplicații așa încât să poți accesa Youtube, Netflix sau ce servicii dorești.

Pentru achiziția acestui TV ar fi costul mic, că are integrate doar facilități de care ai nevoie, mulțimea de porturi și wireless-ul integrat.
Lipsa rezoluției 4K nu e neaparat un dezavantaj întrucât prezența acestei caracteristici ar fi mărit prețul televizorului.

Concluzia mea legată de acest model e că își merită banii prin faptul că poate fi utilizat pentru conținut din orice sursă (laptop, net, hard extern etc) și că nu are meniuri complicate.
Dacă o să-l montați pe perete atunci trebuie să știți că are și mod sunet pentru cazul acesta, fiind numit Wallmount Sound Mode.

{ 0 comentarii … adaugă unul acum }

Lasă un comentariu