≡ Meniu

Samsung 40J6300, televizor curbat Smart de 101 cm

Samsung 40J6300 e un televizor LED curbat ceva mai ieftin decât restul pentru că nu are imagine 4K ci doar FullHD. Arată foarte bine și suportul e corespunzător. Nu știu dacă ar fi cea mai bună alegere să-l puneți pe perete. Eu aș alege o masă TV suficient de mare și să fie una elegantă ca și televizorul, adică să aibă un design modern. Se potrivește perfect într-o sufragerie și nu e nevoie neapărat de funcții Smart pentru a vă bucura de calitatea sunetului sau a imaginii.

Alternativele sunt variantele cu imagine 4K dar prețul e mult peste acesta și oricum nu are sens o imagine mai detaliată dacă nu are o diagonală mare. Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi.

Samsung 40J6300, televizor curbat Smart de 101 cm

E vorba de generația nouă care aduce destul de multe îmbunătățiri și nu vă de ce nu ați alege ceva mai bun. Sunetul e unul superior cu sistemul de tip 2CH și ieșire de 20 W. E ceva mai bun sunetul decât la cele care au doar Down Firing, deoarece acesta are și Base Reflex. Pe partea de imagine are: o diagonală de 101 cm, rezoluție 1080p, aspect 16 pe 9, 800 Hz etc. Tunerul TV e unul digital de tip DVB-T/C și la unele televizoare Smart e chiar mai bun. Conectorii acestui televizor sunt următorii: LAN, slot CI+, HDMI, USB etc. Un Astfel de televizor trebuie să aibă și wireless deoarece se conectează la internet fără fir (e nevoie de un router wireless în apropiere).

Ca și caracteristici speciale are: aplicații, aplicație browser web, are Skype dar nu și cameră web, TV pe mobil și invers, Quad Core, playerul integrat suportă subtitrări, mod sport, Instant On, WiFi Direct, Tizem, MHL etc.

Plusuri: imagine curbată, 800 Hz, sistem de operare Tizen, multe HDMIuri, USBuri 2.0, MHL și designul elegant.
Minusuri: nu prea sunt.

Chiar dacă Samsung 40J6300 nu e prea ieftin, e o alegere foarte bună pentru cei care vor ceva mai mult decât un televizor iar pentru a socializa pe Skype, trebuie să cumpărați o cameră web. Sunt multe astfel de televizoare și doar cele foarte scumpe aduc o cameră web integrată, pe viitor cu siguranță, va fi standard.

{ 0 comentarii … adaugă unul acum }

Lasă un comentariu