≡ Meniu

Samsung 40JU6000, Smart TV 4K de 101 cm

Samsung 40JU6000 e un televizor cu diagonală de 101 centimetri care se adresează celora interesați de un aparat care să arate bine, să afișeze o imagine de calitate și să aibă soft smart care să faciliteze accesul la divertisment online. Poți conecta acest TV la internet prin intermediul unui cablu ori prin portul wireless (acest ultim lucru numai dacă ai router wireless).

Modelul 40JU6000 e unul cu un cost foarte mic având în vedere ce incorporează. Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi, iar pe acești bani primim un televizor care are diagonală de 40 inci, soft Tizen OS și multe facilități utile.

Samsung 40JU6000, Smart TV 4K de 101 cm

Pe partea de caracteristici se poate lăuda cu ecranul mare de 40 inci (din seria JU6000 doar acesta e pus la comercializare în România, iar diagonala mai mari ori mai mici poate că vor apărea în viitor). Imaginea e deosebit de clară întrucât vine cu rezoluție 4K care facilitează vizionarea filmelor 4K cât și ale celor Full HD.
Dacă e să ne legăm de software atunci putem spune că Tizen e un sistem foarte avansat bazat pe Linux și care e o foarte bună alternativă la Android întrucât vine cu multiple aplicații.
În anul 2015 e foarte important să alegem electrocasnice cu consum mic de curent, iar acest model are așa ceva. Deci, nu-ți va încărca facturile la curent prea mult și-ți vei recupera bani de pe el prin facturi la curent destul de mici.

Pro achiziționarea unui astfel de model ar fi că arată bine, că nu e prea scump, că poate fi utilizat ușor de oricine și că are o fiabilitate ok.
Contra nu ar fi motive. Chiar nu am ce să comentez din moment ce costă undeva pe la 3000 de lei. Acum câteva luni nici nu te puteai gândi la TV 4K cu soft smart la un preț de sub 6000 lei.

Deci, dacă te interesează un televizor cu diagonală mare pe care să te poți uita la meciuri, filme ori conținut de pe Internet atunci îți recomand acest model.
Având o diagonală mai mare recomand să-l pui pe un suport, iar unul compatibil găsești aici.

{ 0 comentarii … adaugă unul acum }

Lasă un comentariu