≡ Meniu

Samsung 40JU6400, televizor LED Smart Ultra HD

Samsung 40JU6400 e unul dintre cele mai mici variante din această serie, iar cel mai mare e cel de 75 inci. Acesta a fost lansat anul acesta și există și alte variante. Din ață dă impresia că ar fi vorba de o serie de vârf, totuși pe partea de design nu prezintă nimic ieșit din comun. Totuși, are un stativ ceva mai diferit și care oferă o stabilitate foarte bună televizorului.

Alternativele sunt fie variantele mai mari fie seriile mai ieftine de la același brand. Acest brand e unul foarte cunoscut și nu văd de ce ați alege altul. Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi.

Samsung 40JU6400, televizor LED Smart Ultra HD

Nu e un televizor clasic ci unul Smart care a apărut anul acesta. Acesta e unul dintre primele modele și care nu va fi ultimul. Pe partea de sunet are sistem audio de tip 2CH, adică e unul Down Firing + Base Reflex. Difuzoarele incorporate sunt de 20W fiecare și nu cred că mai e nevoie de un sistem audio mai puternic (unul extern).

Pe partea de imagine are: diagonală de 101 cm, rezoluție de 3840 cu 2160 pixeli (se numește Ultra HD sau 4K), 900 Hz, Micro Dimming Pro, Mega Contrast etc. Tunerul TV e unul destul de simplu dar nu cred că v-ar fi ajutat cu ceva unul mia performant. Acest televizor poate fi folosit pentru orice și poate fi conectat la orice. Bineînțeles are doar HDMI-uri. dar poate pe viitor vor fi porturi video ceva mai bune cum e DisplayPort. Playerul integrat e unul multimedia, deci poate reda filme dar nu cred că are sens să descărcați filme prea mari dacă nu aveți USB 3.0 la PC și un stick cu interfață similară (pentru că viteza de transfer e prea mică).

Caracteristicile speciale sunt următoarele: aplicații, jocuri, Multi-Screen II, browser web, suportă Skype (e nevoie de cameră web), WiFi Direct, procesor Quad Core, subtitrare, ConnectShare, Anynet+, MHL etc.

Plusuri: specificații tehnice foarte bune, multe caracteristici speciale, design modern, fiabilitate și sonorizare excelentă.
Minusuri: nu e curbat.

Samsung 40JU6400 nu poate fi comparat cu un televizor simplu deoarece lista de funcții și tehnologii e foarte lungă. Nu știu dacă toate vor fi utile dar e bine să fie prezente.

{ 0 comentarii … adaugă unul acum }

Lasă un comentariu