≡ Meniu

Samsung 40JU6410, televizor Ultra HD cu Tizen și WiFi integrat

Samsung 40JU6410 are funcții Smart care pot fi de folos iar unele pot fi evidențiate cu ajutorul unor gadgeturi (telefon, router wireless și cameră web). Puteți socializa cu acesta (are aplicații) dar eu prefer telefonul sau tableta deoarece veți scrie mult mai repede iar interfața e special creată pentru a interacționa (cu degetele). Noua generație e mult diferită de cea precedentă și se observă la capitolul design și imagine.

Dacă nu vă permiteți un televizor 4K, atunci alegeți unul FullHD dar televizor 4K de 80 cm nu prea veți găsi deoarece la o diagonală așa de mică nu se văd detaliile suplimentare. Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi.

Samsung 40JU6410, televizor Ultra HD cu Tizen și WiFi integrat

Sistemul audio e unul de tip 2CH cu ieșire audio de 20 W. Poate că e un sistem audio extern e ceva mai bun dar pentru o diferență mică de sunt nu merită să dați prea mulți bani în plus. Atât la capitolul imagine cât și la capitolul sunet, acest televizor impresionează deoarece pe lângă specificațiile tehnice are și tehnologii avansate. Playerul integrat poate fi folosit aproape ca unul extern deoarece televizorul are sistem de operare.

Pe partea de conectivitate, acest televizor prezintă: WiFi integrat, slot CI+, patru porturi HDMI, trei USB-uri 2.0 etc. Accesoriile incluse sunt puține și chiar telefonul poate fi folosit ca telecomandă dacă cea standard vi se pare greu de folosit. Caracteristicile speciale sunt: aplicațiile, jocuri, Skype (necesită cameră web), TV pe mobil și invers, browser web, Quad Core, ConnectShare, mod jocuri, Anynet+, MHL etc. Funcția MHL e perfectă pentru cei care au filme pe telefon și vor să folosească telefon ca media player și să nu mai trebuiască să încărcați telefonul.

Plusuri: multe tehnologii și caracteristici speciale, sistem de operare Tizen, 900 Hz, imagine 4K, redare filme cu subtitrări,
Minusuri: nu prea sunt.

Samsung 40JU6410 e un model mai mare dar nu foarte mare și chiar dacă nu are tehnologie 3D, claritatea imaginii e un punct forte. Deja tehnologia 3D nu e la modă, ci imagine 4K. Majoritatea filmelor disponibile sunt la claritate 1080p iar pe un astfel de TV se văd chiar mai bine.

{ 0 comentarii … adaugă unul acum }

Lasă un comentariu