≡ Meniu

Samsung 40JU6440, televizor de 101 cm de tip Ultra HD

Samsung 40JU6440 e un televizor destul de bun în comparație cu cele anterioare, adică seriile precedente. Oricum, seriile precedente nu prea ofereau imagine 4K deoarece anul trecut abia a apărut. Anul acesta, majoritatea televizoarelor Smart sunt Ultra HD. Acesta e varianta de 40 de inci și poate veți găsi și alte dimensiuni ori alte serii similare care vă sunt pe plac.

Alternativele sunt destul de multe în special dacă nu aveți nevoie de imagine 4K. Există televizoare curbate mai ieftine decât cel de jos care sunt mai ieftine iar diagonala e aceeași. Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi.

Samsung 40JU6440, televizor de 101 cm de tip Ultra HD

Sunetul e unul de tip 2CH (adică are Down Firing + Base Reflex), ieșirea audio e de 20 W și restul tehnologiilor sunt destul de bune. Calitatea imaginii e superioară deoarece rezoluția e una UltraHD, panou Ultra Clear, PurColor și multe alte tehnologii. Rata de refresh e una de 1000 Hz care e destul de mare pentru un televizor. Bineînțeles, există televizoare cu rată de refresh chiar mai mare dar nu are sens cât timp televizorul nu e foarte mare. La seriile de vârf e nevoie de mai mult și imaginea e mai naturală deoarece nu mai apare acel blur.

Playerul multimedia integrat e cel care-l știți, adică e acela cu interfață USB și cu un stick sau HDD puteți viziona filme. Conectivitatea e bună: port LAN, WiFi, slot CI+, HDMI-uri, USBuri 2.0 etc. Caracteristicile speciale ale acestui televizor Smart sunt: aplicații, jocuri, browser web, Skype Ready, TV pe mobil, mobil pe TV, Brief on TV, subtitrare, mod Sports, Time Shift și multe altele.

Plusuri: arată foarte bine, are multe tehnologii și funcții, imagine 4K, are Tizen, sistem audio foarte bun etc.
Minusuri: nu prea sunt.

Samsung 40JU6440 arată foarte bine, motiv pentru care nu văd de ce nu v-ar plăcea. Clipul de jos e cu un televizor similar doar că e vorba de o serie similară. Poate că nu e un televizor prea accesibil, dar în mare parte prețul e justificat. Ceva mai ieftin e un televizor FullHD curbat și pentru cei care nu au un buget mare, un televizor simplu ar fi recomandarea mea.

[youtubea UYxRMSFk4o]

{ 0 comentarii … adaugă unul acum }

Lasă un comentariu