≡ Meniu

Samsung 40JU6500, televizor curbat ieftin cu funcții Smart

Samsung 40JU6500 e un model foarte ieftin ținând cont că e curbat, are imagine Ultra HD, funcții Smart etc. Există variante de la 101 cm în sus, dar cel de 125 de cm pare să fie cel mai mare. Toate oferă aceleași caracteristici speciale și doar ecranul e singura diferență. Deasemenea, un televizor ceva mai mare nu poate fi la fel de ieftin. Nu veți regreta să ați făcut această alegere dar nici că ați ales acest brand.

Alternative sunt modelele ceva mai mari sau cu imagine 3D. Bineînțeles, acelea au un preț ceva mai piperat și poate că acele televizoare vă sunt pe plac. Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi.

Samsung 40JU6500, televizor curbat ieftin cu funcții Smart

E vorba de generația nouă dar e evident din numele său care e diferit. E tot un LED dar la seriile de vârf tehnologia de iluminare e diferită. Sistemul audio e Down Firing + Base Reflex, cu ieșire de 20 W, Dolby Digital Plus, DTS Studio Sound, DTS Premium Sound 5.1, HD Audio etc. Pe partea de imagine are: rezoluție Ultra HD, panou Ultra Clear, PQI 1100, Mega Contrast, Micro Dimming Pro, mod film, Auto Motion Plus, Auto Depth Enhancer, aspect lat, player multimedia integrat etc. Ca și porturi are următoarele: patru HDMI-uri, trei USB-uri 2.0, slot CI+, wireless, LAN etc. Oricum, acestea sunt cele mai importante porturi și sunt cele mai des folosite.

Caracteristicile speciale sunt următoarele: aplicații, jocuri, browser web, control vocal, WiFi Direct, Brief on TV, procesor Quad-Core, Ultra Clean View, mod sport, Anynet+ etc. Funcția MHL se adresează celor care au un telefon compatibil, adică se poate folosit telefonul ca player multimedia extern.

Plusuri: toate acele funcții speciale, telecomandă Smart inclusă, designul, fiabilitatea, rata de refresh mare, imagine 4K, generație nouă și altele.
Minusuri: nu are tehnologie de conversie 3D.

Samsung 40JU6500 face parte din seria JU6500 și e evident din numele său, dar și diagonala ecranului reiese. După cum am zis mai sus, acesta e cel mai mic model iar cel mai mare e cel de 125 cm. Nu e nevoie de un sistem audio suplimentar, media player, însă e nevoie de cameră web și de un router wireless dacă nu vreți prea multe cabluri prin sufragerie sau dormitor.

{ 0 comentarii … adaugă unul acum }

Lasă un comentariu