≡ Meniu

Samsung 40JU6510, televizor curbat de culoare albă

Samsung 40JU6510 e un televizor destul de bun și care poate fi pus în orice cameră, doar că trebuie să fi o masă mai mare (televizorul nu e chiar mic). Majoritatea televizoarelor sunt pe negru dar există și pe argintiu. Cele mai rare sunt cele pe alb și sunt la fel de performante, iar prețul nu diferă în funcție de culoare. Un ecran curbat parcă e mai plăcut și poate oferi o experiență cinema mai plăcută și acesta mi se pare cam mic ținând cont că imaginea e 4K. Dacă vă doriți un televizor de 80 cm, nu veți găsi unul 4K ci doar FullHD.

Dacă acest televizor pare prea scump atunci eu vă recomand unul fără imagine curbată. Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi.

Samsung 40JU6510, televizor curbat de culoare albă

Ecranul e tot LED chiar dacă e curbat iar calitatea imaginii e dată de rezoluția 4K dar și de tehnologii. Televizoarele 4K au caracteristici de sunet destul de bune, motiv pentru care nu are nevoie de un sistem audio extern. Rata de refresh reduce din blur, astfel imaginea devină mai naturală. La acesta, rata de refresh e peste medie și e bine-venită. Numărul de porturi e mare și e nevoie de multe USBuri sau HDMIuri pentru conectarea diverselor. Nu cred că vă e de folos o listă completă a caracteristicilor tehnice, ci mai degrabă doar cele mai utile. Nu tot ce oferă un televizor va fi și folosit, sunt tehnologii pentru care aveți nevoie de niște gadgeturi compatibile.

Plusuri: interfață plăcută oferită de Tizen, designul său, numărul mare de dotări speciale, procesor cu patru nuclee, calitatea imaginii și fiabilitatea.
Minusuri: nu e 3D.

Samsung 40JU6510 e un televizor modern și e evident din numele seriei dar și din designul său. Nu diferă cu nimic de variantele pe negru iar cel pe alb are acel „10” la finalul seriei. Nu diferă cu mult de alte serii și cele curbate sunt cu JU. Televizoarele Smart nu mai au nevoie de periferice suplimentare, puteți reda conținut media de pe web sau de pe un telefon, se poate conecta wireless la un router și chiar sunetul e puternic și clar.

{ 0 comentarii … adaugă unul acum }

Lasă un comentariu