≡ Meniu

Samsung 40JU6670, televizor cu Tizen și ecran curbat

Televizoarele curbate sunt foarte apreciate deoarece oferă o imagine mult superioară din punct de vedere calitativ, iar un astfel de model al anului 2015 e Samsung 40JU6670. Pe lângă facilitatea amintită anterior acesta are OS Tizen și rezoluție 4K. Iar, pentru ca totul să ruleze fluent acest aparat e unul dotat cu procesor quad core.
Eu zic că diagonala de 40 inci e suficientă pentru o cameră medie înspre mare, dar dacă vrei ceva mai mare atunci poți alege 55JU6670, adică varianta de 138 centimetri.

Nu aș putea spune că acest televizor costă mult deoarece are un preț bun Vezi prețul special de azi, iar pe acești bani primim un televizor care are incorporate cele mai noi tehnologii.

Samsung 40JU6670, televizor cu Tizen și ecran curbat

Ecranul unui astfel de model e de 40 inci (aproximativ 101 centimetri), iar faptul că e curbat te va ajuta să vezi mai bine imaginea. Panelul e unul de calitate superioară, iar rezoluția 4K te va ajuta să vezi orice la calitate maximă. Evident că de mare folos e și tunerul digital triplu, acesta fiind util în cazul în care dorești să te uiți la posturi TV la calitate HD.
În comparație cu generațiile anterioare, acest televizor e unul care are un sunet de calitate superioară fiind tot pe două canale, dar are Down Firing + Base Reflex. Evident că nu se poate compara cu un sistem 5.1, dar tot e o evoluție față de ce vedeam în trecut.
Softul incorporat nu e Android ori webOS, dar e foarte avansat având aplicații și un launcher ușor utilizat.

Pro achiziția acestui model ar fi că are un preț relativ mic, că are o fiabilitate excelentă, că arată bine, posibilitatea montării pe perete deoarece are Vesa (suporturi compatibile găsești aici) și că e ușor de folosit. Legat de Vesa trebuie menționat că nu sunt precizate dimensiunile, dar eu zic că e vorba de 200×200.
Contra achiziției ar putea fi că nu suportă aplicații Android.

De final pot spune că acest televizor e unul foarte bun pentru cei care vor să folosească TV-ul pentru mai multe lucruri decât doar posturi TV. Lucururi cum ar fi jocuri, filme 4K și conținut de pe Internet.
Din clipul de alături poți vedea mai bine cum se prezintă sistemul de operare Tizen de care am menționat anterior.

{ 0 comentarii … adaugă unul acum }

Lasă un comentariu