≡ Meniu

Samsung 40JU7000, televizor 4K Smart 3D din gama 2015

Televizorul LED Samsung 40JU7000 e un nou Smart TV de la acest brand și care pare a fi cea mai mică variantă. Dacă vreți, de exemplu, un televizor de 80 cm trebuie să alegeți o serie inferioară care costă mai puțin. Pentru cei care vor mai multă funcționalitate, acesta e perfect și nu mai trebuie să cumpărați nimic în plus. Poate un router wireless ar fi ideal deoarece nu mai trageți cablul de internet prin cameră.

Dacă acesta e prea banal (ca și dimensiuni), atunci vă recomand unul de 65 de inci. Aceste televizoare sunt disponibile în diferite mărimi. Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi.

Samsung 40JU7000, televizor 4K Smart 3D din gama 2015

Sistemul audio 1way-1spk Down Firing de 20W mi se pare potrivit și nu cred că sistemele audio mai sunt necesare. Ținând cont că acea cameră în care doriți să-l puneți e potrivită, atunci nu văd sensul unui sistem audio foarte puternic. La capitolul imagine are: diagonală de 101 cm, rezoluție de 3840 cu 2160 pixeli, aspect lat, Mega Contrast și altele.

Porturile și tehnologiile sunt prezente și pe varianta aceasta iar diagonala nu afectează dotările, cât tip discutăm de aceeași serie – UJ7000. Pe acesta puteți socializare, juca jocuri, naviga pe web, viziona filme, emisiuni și știri. Toate acestea datorită sistemului de operare care poate fi văzut în clipul de jos. Mă refer de cel de la final și chiar dacă e cu o serie diferă, interfața e aceeași. Tehnologia 3D nu mai impresionează așa de mult deoarece a fost lansată de mult timp. Rata de refresh de 1300 Hz face ca imaginea să fie cât mai naturală și e mai mult decât suficientă.

Plusuri: are Tizen UX, procesor Quad Core, mobile to TV și invers, imagine clasă și detaliată, sunet puternic, tehnologie 3D și designul.
Minusuri: nu prea sunt, poate doar prețul.

Poate că e puțin cam scump în comparație cu un televizor clasic, însă Samsung 40JU7000 impresionează la toatele capitolele. Indiferent că e mai mare sau mai mic, plusurile sunt aceleași deoarece e aceeași serie. Există serii apropiate sau chiar superioare/inferioare care le puteți lua în considerare dar un televizor non-smart nu prea recomand.

{ 0 comentarii … adaugă unul acum }

Lasă un comentariu