≡ Meniu

Samsung 40K5502, televizor Full HD cu tuner dublu și wi-fi

Samsung 40K5502 e un televizor al anului 2016 dotat cu soft smart (Tizen), o diagonală generoasă de 40 inci (101 centimetri) și cu multiple porturi. Având o diagonală așa de mare e recomandat să-l montați pe un perete cu un suport compatibil de aici.
Televizorul se adresează în principal celora care vor ceva ieftin, dar cu multă tehnologie în el.

Modelul acesta de televizor are un preț bun Vezi prețul special de azi, iar pe acești bani primim un aparat care nu doar arată bine, ci care vine cu posibilitatea de afișare a divertismentului din multiple surse. Se poate vedea din imaginea de alături cum arată acest model.

Samsung 40K5502, televizor Full HD cu tuner dublu și wi-fi

În comparație cu televizoarele de anul trecut acest model are un soft ușor revizuit, iar asta se va vedea în meniuri fluente. Procesorul e și el unul diferit, întrucât e vorba despre un model cu patru nuclee (quad core). Are și un motor grafic (UCV – Ultra Clean View) care face ca imaginile să aibă o claritate superioară, chiar dacă e vorba de Full HD sau inferior. Deci, vei vedea că imaginea va fi de calitate similară UHD.
Conectarea la net se poate face în două moduri, dar cel mai simplu e să vă folosiți de un wireless întrucât așa nu e nevoie de cabluri.
La exterior arată bine, având culoare gri închis (asta îi oferă un aer premium) și ramele sunt unele foarte subțiri.
Sunetul e unul bun deoarece vine cu suport DTS, iar dacă e montat pe perete atunci are Wallmount Sound Mode care face ca sunetul să fie bun, chiar dacă e pe perete. Chiar dacă e doar stereo e un sunet de calitate bună, iar pentru mai mult recomand un sistem dedicat.

Pentru achiziția acestui aparat ar fi că nu costă mult, fiabilitatea ridicată, aspectul plăcut, softul avansat și că poate fi montat pe un perete.
Contra achiziției ar fi că nu are rezoluție 4K, dar are un modul care face imaginea similară calitativ.

Un televizor precum modelul acesta din seria 40K5502 se adresează celora interesați de un aparat care să fie utilizat la vizionare de conținut din diverse surse. Dacă sunteți pasionați de filme de pe Netflix atunci trebuie știut că există aplicație dedicată pe acest televizor.

{ 0 comentarii … adaugă unul acum }

Lasă un comentariu