Oops! It appears that you have disabled your Javascript. In order for you to see this page as it is meant to appear, we ask that you please re-enable your Javascript!
≡ Meniu

Samsung 40K5582, TV alb de tip smart

Televizorul Samsung 40K5582 e un televizor LED din 2016 pentru cei în căutarea unui model alb care poate fi pus pe perete și care să ofere o imagine de calitate superioară.
Modelul acesta se adresează celora în căutarea a ceva simplu pentru părinți ori pentru ei. Poți vedea de la posturi TV calitate HD și până la transmisii online.

Nu costă prea mult având un preț bun Vezi prețul special de azi, pe acești bani primind un aparat care nu doar are o diagonală decentă de 101 centimetri, ci și un sunet pe măsură cu dts și un mod de sunet special atunci când e montat pe perete. În cazul în care dorești ceva cu diagonală superioară atunci există modelul de 49 inci – 49K5582.

Samsung 40K5582, TV alb de tip smart

Ecranul de 101 centimetri are o rezoluție 1920×1080 pixeli, această rezoluție fiind suficientă pentru filme de calitate maximă. Unii ar spune că ar fi fost bine să fi avut 4K, dar de la o anumită distanță nu se vede diferența dintre 4K și FHD.
Pentru vizionarea posturilor la calitate HD acest model are tuner HD de tip DVB-T2/C/S2.
Puteți să-l folosiți pentru vizionarea filmelor de pe un calculator, deci pe post de monitor, deoarece are multiple porturi HDMI.
Montarea pe un perete se poate realiza prin intermediul unui suport compatibil Vesa, iar în felul acesta o să economisiți spațiu în cameră.
Conectarea la net se poate face prin LAN sau wireless, evident că a doua variantă fiind mai simplu de utilizat.

Pentru achiziția acestui model ar fi că are un cost mic, aspectul premium, că are un consum redus de curent, ecranul mare (cu rezoluție ridicată), sunetul de înaltă calitate, tunerul digital și sumedenia de porturi.
Lipsuri sunt, mai exact că nu are 3D și Android.

În cazul în care dorești un televizor cu diagonală mare, dar care să nu consume mult curent și care să-ți poată afișa conținut din diverse surse îți recomand acest model. Poți să te uiți la Netflix via aplicația dedicată ori prin intermediul unui laptop, iar calitatea vizionării va fi maximă în ambele cazuri.

{ 0 comentarii … adaugă unul acum }

Lasă un comentariu