Oops! It appears that you have disabled your Javascript. In order for you to see this page as it is meant to appear, we ask that you please re-enable your Javascript!
≡ Meniu

Samsung 40K6372, TV curbat cu Wi-Fi și tuner dublu

Samsung 40K6372 e un televizor apărut recent care are ecran curbat de 101 centimetri și soft avansat. Mulți se întreabă care-i logica din spatele acestor televizoare curbate, iar răspunsul meu e că astfel de aparate sunt perfecte pentru vizionarea filmelor, respectiv pentru realizarea unui mic cinema. Ecranul fiind curbat vei putea vedea imaginea chiar și din cele mai grele unghiuri, spre deosebire de televizoarele plate.

Rezoluția e de 1920×1080 pixeli, dar asta nu vă va afecta negativ întrucât de la o anumită distanță nu se vede diferența dintre HD și Full HD, idem 4K. Modelul acesta are un preț bun Vezi prețul special de azi. Din imaginea de alături vă puteți face o părere despre cum arată acest model (se poate vedea că e un model cu ramă neagră și picior în formă de X).

Samsung 40K6372, TV curbat cu Wi-Fi și tuner dublu

Televizoarele anului 2016 de la Samsung au o tehnologie care face ca imaginea să fie calitativ similară 4K. Dar, asta e doar o caracteristică software.
Softul din acest model e Tizen, iar spre deosebire de alte softuri are suport pentru aplicații, inclusiv pentru Netflix.
Dacă vreți să vă uitați la filme de pe laptop atunci trebuie să vă spun că acest model e unul cu funcție monitor, adică cu porturile necesare conectării unui ecran extern.
Pentru vizionarea posturilor TV la calitate digitală acest model e unul dotat cu tuner dublu de tip DVB C și T.
Conectarea la net se poate face cu sau fără fir, eu recomandându-vă să-l conectați fără fir, adică prin Wi-Fi (care e integrat).

Recomand acest model deoarece are multiple porturi, player multimedia avansat, tuner digital, soft extensibil și ecran curbat. Sunetul e șie el unul de calitate întrucât are suport dts și are o ieșire de 20W RMS.

Deci, dacă vă trebuie un televizor pentru un mic cinema atunci acest model ar fi recomandarea mea. Samsung a fost întotdeauna un brand de nota 10, iar acesta se vede nu doar la mașinile sale de spălat, ci și la televizoarele sale. Aparatura acestui brand e una de top și din această cauză lumea se îndreaptă înspre ea.
Dacă televizorul de față are o diagonală prea mică pentru dvs atunci există posibilitatea de a lua unul cu o diagonală mai mare, adică de 138 centimetri prim modelul 55K6372.

{ 0 comentarii … adaugă unul acum }

Lasă un comentariu