≡ Meniu

Samsung 40KU6072, televizor Smart cu PQI 1300

Samsung 40KU6072 e cel mai mic din seria aceasta, dar e și cel mai accesibil model. E vorba de seria KU 6000 și în funcție de acea valoare, televizorul poate fi mai performant dacă e mai mare. Cam așa e în cazul tuturor televizoarelor de la mai multe branduri și mi se pare normal. Totuși, nu trebuie luate în calcul modelele mai vechi deoarece nu au cele mai noi tehnologii și nici specificațiile nu sunt chiar atât de grozave. Aveți toate motivele pentru a alege un model de ultimă generație și nu trebuie să fie foarte scump.

Dacă vi se pare cam scump, atunci ar trebuie să alegeți fie un model FullHD, fie o serie inferioară. Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi.

Samsung 40KU6072, televizor Smart cu PQI 1300

E vorba de un ecran LED cu imagine Ultra HD, adică veți observa fiecare detaliu al imaginii însă cu o sigură condiție – imaginea să fie la o rezoluție mare. Nu e nevoie să vă uitați la filme 4K pe acest televizor, veți observa că și filmele 1080p să vă destul de bine. Cel mai mare din seria are 163 cm și are un preț de 3 ori mai mare decât al modelului de sus. E și normal să fie așa de oarece imaginea acelui televizor e considerabil mai mare.

Veți vedea destul de multe televizoare cu sistemele de operare la prețuri foarte bune, doar că tehnologiile wireless sunt și ele importante. Nu mă refer doar la conexiunea fără fir la internet, ci la altele (Miracast, DLNA, WiDi). Pentru o conectare fără fir a televizorului la internet vă recomand un router wireless performant cu (WiFi ac).

Plusuri: interfață Smart plăcută, versiune nouă de Tizen OS, design elegant, imagine foarte clară și sunet plăcut.
Minusuri: nu oricine și-l permite.

Samsung 40KU6072 poate oferi o experiență destul de plăcută când vine vorba de filme și jocuri. Din prezentarea de mai jos vă puteți face o idee despre modelul recomandat de noi mai sus. Dacă vă dorii o sufragerie pentru a viziona filmele preferate și nu vreți să mergeți la cinema, ar fi cazul să alegeți un model cu imagine mare.

{ 0 comentarii … adaugă unul acum }

Lasă un comentariu