Oops! It appears that you have disabled your Javascript. In order for you to see this page as it is meant to appear, we ask that you please re-enable your Javascript!
≡ Meniu

Samsung 40KU6092, TV 4K cu tuner triplu

3840×2160 pixeli. E un model de top, dovadă fiind PQI 1300, adică indexul de calitate al imaginii care e unul superior altor modele marca Samsung.
Datorită meniurilor simple acest model e foarte bun pentru persoane tinere cât și pentru vârstnici.

Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi, iar pe banii aceștia primim un aparat care nu doar arată bine, ci care se are multe porturi și un soft avansat care-i foarte similar Android.

Samsung 40KU6092, TV 4K cu tuner triplu

Modelul 40KU6092 poate fi folosit pentru vizionarea conținutului din multiple surse cum ar fi de pe laptop (are funcție de monitor), de pe stream (are aplicație Netflix și Youtube), de la cablu (are tuner HD) și de pe memorii externe (grație playerului integrat).
Se poate conecta la net prin intermediul wireless, iar în acest fel scăpăm și de cablurile inutile și care ne încurcă. În cazul în care nu aveți un router wireless se poate utiliza portul LAN, deci cablurile.
Dacă vreți să vedeți un filme HD ori Full HD la calitate Ultra HD atunci acest lucru e posibil cu caracteristica UHD Upscaling (acesta e un lucru foarte important la televizoarele moderne deoarece fără ea am avea imagini mici pentru HD sau Full HD).
Evident că se poate monta pe un perete, iar în cazul acesta are Wallmount Sound Mode.
Tunerul HD integrat e unul triplu de tipul DVB T2/C/S2 care te va ajuta să vezi posturi HD de la cablu, televiziunea terestră sau de la satelit.
Mulțumită prezenței tehnologiei LED acest model are un consum redus de curent, adică de 62W.

Pro achiziția acestui model ar fi că rezoluția ridicată a ecranului, că are o diagonală generoasă, tunerul digital triplu, disponibilitatea wireless și că are multiple porturi.
Contra ar fi că nu are Android, dar sistemul Tizen e unul similar la fel de avansat întrucât vine cu suport pentru aplicații și cu browser.

Deci, dacă te interesează un televizor care să arate bine și la care să poți urmări divertiment din diverse surse atunci îți recomand acest model.
Are și unul dintre cele mai bune PQI-uri, adică de 1300. PQI reprezintă un index de calitate al imaginii raportat cu alte televizoare Samsung.

{ 0 comentarii … adaugă unul acum }

Lasă un comentariu