≡ Meniu

Samsung 40KU6172, aparat curbat de 40 inci cu Tizen

Televizorul 49KU6172 de la Samsung e un model nou cu ecran curbat. Acest aparat TV se adresează celora care vor un aparat care să se prezinte bine vizual, dar și tehnologic. (Am să detaliez în paragrafele ce urmează.)
Cu un Samsung 49KU6172 prietenii vor crede că ești un mic mogul întrucât în anii trecuți doar o mână de oameni își permiteau așa ceva. În ziua de azi oricine își poate lua un televizor curbat cu ecran 4K.

Modelul acesta vine la un preț bun Vezi prețul special de azi, iar pe banii aceștia primim un aparat care are stativ foarte bine gândit și care face televizorul să arate mai bine. Din imaginea alăturată cred că se poate vedea mai bine cum arată.

Samsung 40KU6172, aparat curbat de 40 inci cu Tizen

Aparatul vine cu multe lucruri utile, iar pe partea tehnologică aș menționa faptul că are ecran 4K, procesorul rapid quad core, prezența wireless și că are sistem de operare avansat – Tizen OS.
Caracteristicile tehnice menționate anterior vor facilita vizionarea conținutului de pe net, iar în acest fel o să poți vedea Netflix ori Youtube.
Tunerul HD te va ajuta să vezi posturi de la cablu, terestru (T2) sau satelit (S2). Pentru vizionarea posturilor de la cablu va fi nevoie și de un card CI+.
Modelul de față e unul care are un sof care îmbunătățește imaginile, urcând calitatea la 4K.
Dacă vreți să vă uitați la filme de pe calculator atunci acest lucru e posibil grație faptului că are funcție monitor.

Pentru achiziția televizorului acesta ar fi aspectul plăcut (negru cu gri), că are un preț corect, ecranul clar și softul avansat.
Singurul neajuns ar fi telecomanda care e una decentă, dar poate fi luată o telecomandă smart, tot de la Samsung de aici.

Deci, dacă te interesează un TV care să fie în tendințe și care să poată fi utilizat la vizionarea conținutului din multiple surse (cablu TV, Internet, memorii externe, telefon etc) atunci acest model ar fi recomandarea mea.
Alături am pus un clip pentru a vă face o părere despre cum arată televizoarele curbate din generația 2016. În clipe e prezentat un model similar.

{ 2 comentarii … citește-le alături sau adaugă unul }
  • Marius

    Merge montat și pe perete? Suportul de perete are aceleași găuri ca la un Samsung led 101cm ?

  • admin

    Se poate monta pe perete cu un suport compatibil Vesa 400×400. Aproximativ da. Găsești modele aici.

Lasă un comentariu