≡ Meniu

Samsung 40KU6402, televizor gri cu Tizen și ecran 4K

Televizorul Samsung 40KU6402 e unul cu ecran necurbat, dar în schimb are rezoluție 4K, sistem de operare Tizen (e ceva mai finisat decât versiunea de pe televizoarele din 2015), tuner digital triplu și wi-fi integrat.
Un televizor precum acesta se adresează celora interesați în a vedea filme la calitate maximă din orice sursă posibilă, adică de pe Netflix, posturi TV calitate HD, Blu-ray etc.

Modelul acesta vine la un preț bun Vezi prețul special de azi, iar pe banii aceștia primim un aparat care nu doar arată bine, ci unul care vine cu tehnologie de generație nouă și care afișează imagini de calitate superioară. Din poza alăturată puteți vedea cum arată acest model.

Samsung 40KU6402, televizor gri cu Tizen și ecran 4K

Pentru vizionarea posturilor TV la calitate HD o să vă sară în ajutor tunerul HD și slotul CI+. În slot se pune un card CI+ care se primește de la furnizorul de cablu.
Dacă vă uitați la filme *.mkv atunci trebuie știut că acest TV are suport DTS pentru sunetul din acestea. Aceste filme le găsim în general pe Internet.
Poate fi utilizat pe post de monitor (adică să conectați un laptop la el) deoarece are HDMI. Având trei HDMI-uri vă dați seama că puteți conecta câte aparate (cameră video, foto) vreți la el.
Pentru vizionarea filmelor de pe memorii externe ori a unui hard extern acest televizor are player multimedia integrat.

Pentru achiziția acestui model ar fi că nu are un cost prea mare, fiabilitatea ridicată, că are multiple porturi, tehnologia LED din ecran și rezoluția ridicată.
Nu ar fi stricat să vină cu Android, dar asta nu e un minus deoarece acest televizor e unul cu un soft destul de avansat și extensibil în același timp – Tizen (un OS bazat pe Linux care a fost dezvoltat inițial pentru telefoane).

Pentru cei interesați să-și cumpere un televizor de generație nouă cu consum mic de curent și care să ofere cea mai bună imagine posibil recomand acest model. Nu există absolut niciun motiv pentru care cineva nu și-ar dori un astfel de televizor de generație nouă care să poată fi conectat la net pentru diverse lucruri.
Dacă sunteți interesat de un accesoriu smart tv atunci găsiți aici unele la prețuri ok.

{ 0 comentarii … adaugă unul acum }

Lasă un comentariu