≡ Meniu

Samsung 43J5500, TV 109 cm cu Tizen

Unul dintre cele mai avansate televizoare disponibile la un preț ok e acest Samsung 43J5500. E avansat întrucât vine cu sistemul Tizen, tuner digital, procesor rapid, panel de calitate și wireless integrat. E pentru oamenii care vor să fie conectați tot timpul la informație și să o acceseze cu unelte avansate. Evident că pe un astfel de TV ai parte și de divertisment de calitate întrucât rulează filme Blu-ray, posturi HD și filme de pe stream.

Nu costă prea mult pentru că are un preț bun Vezi prețul special de azi. Întrucât are o diagonală mare de 43 inci recomand să-l pui pe perete, iar acest lucru poate fi realizat prin intermediul unui suport compatibil Vesa 200×200 cum ar fi Hama 84424.

Samsung 43J5500, TV 109 cm cu Tizen

Televizorul are o diagonală de 43 inci (aproximativ 109 centimetri), iar datorită acestui lucru rezoluția de 1920×1080 pixeli e una optimă. Pentru vizionarea posturilor TV acest televizor e mai mult decât suficient întrucât are suport, mai exact are tuner digital de tip DVB C și T (da, e dublu).
Alte modele nu au wireless, însă acesta are așa ceva pentru a-l conecta mai ușor la net. Iar, dacă vrei să intri pe diferite site-uri atunci în acest sens te va ajuta browser-ul care e disponibil sub formă de aplicație. Evident că mai sunt și alte aplicații deoarece acest TV are suport pentru așa ceva.

Pe partea plusuri acest televizor se recomandă prin diagonala mare, că are Tizen (acesta e sistemul de operare), că nu costă prea mult, că are hardware bun (aici mă refer la panel, rezoluția și procesorul rapid) și că are o fiabilitate crescută.
Lucruri negative are, mai exactă că nu are Android și rezoluție 4K. Lipsa acestor aspecte nu e un sfârșit de lume deoarece nu știu câți oameni sunt pasionați de filme 4K ori folosesc televizorul pentru a juca jocuri Android.

Deci, dacă vrei un televizor care să arate bine, să afișeze imagini de calitate și care să poată fi folosit pentru streaming atunci acest model ar fi recomandarea mea.
Pentru a-ți face o părere despre cum se prezintă am pus alături un clip. Nu e în românește, dar eu zic că e bine și așa.

{ 0 comentarii … adaugă unul acum }

Lasă un comentariu