≡ Meniu

Samsung 43J5600, televizor Smart ieftin din generația 2015

Cam toate televizoarele noi au un preț cam mare, dar Samsung 43J5600 e un televizor Smart nou și care nu costă mult. Mai există și varianta de 32 de inci care mi se pare la fel de bună deoarece nu prezintă deosebiri. Dacă nu vă place suportul pentru masă, atunci o soluție ar fi să instalați televizorul pe perete. Puteți face acest lucru cu un kit de montare pentru televizoare. Kiturile de montare pentru monitoare sunt mult mai mici și nu oferă prea multe funcții (la televizoare pot fi fixe ori care au și braț).

Alternative sunt destul de multe deoarece producătorul oferă multe soluții. Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi. Ceva mai ieftin ar fi 32J5600.

Samsung 43J5600, televizor Smart ieftin din generația 2015

E vorba de gama 2015 care aduce această serie dar și altele. Caracteristicile de sunet și imagine sunt multe dar nu la fel de multe ca la unele televizoare, e bine că are o ieșire de 20W, DTS, 400 Hz, imagine 1080p, Mega Contrast și altele. Playerul multimedia integrat are interfață USB și funcție de redare media (chiar și filme), dar e nevoie de un mediu de stocare extern (HDD sau stick USB).

Pe partea de conectori are: LAN, wireless LAN, slot CI+, HDMI-uri, USBuri 2.0 și alții. Are caracteristici speciale decente: aplicații, Skype Ready, browser web, TV pe mobil și invers, MHL, Anynet+, ConnectShare Movie etc. Fiecare serie oferă propriile sale caracteristici speciale. Cu cât e mai scumpă acea serie, cu atât oferă mai multe ori un ecran mai mare. Un minus ar putea fi lipsa camerei web dar nici pe modele mai scumpe nu e prezentă.

Plusuri: destul de multe caracteristici speciale, imagine clară, preț atractiv, Quad Core, sonorizare puternică și clară.
Minusuri: nu e și 3D, dar poate nici nu ați fi folosit acest mod.

Samsung 43J5600 face parte dintr-o serie destul de simplă dar după design se poate observa că nu e vorba de orice televizor. Nu are sens un media player Smart deoarece acest televizor are o funcționalitate mai bune decât cea a televizoarelor simple, totuși, partea software necesită îmbunătățiri. Cele mai bune sistem de operare pentru televizoare sunt Android, WebOS, Tizen, dar și altele. Cele menționate anterior sunt prezente pe cele mai cunoscute televizoare de la branduri populare.

{ 1 comentariu … citește-le alături sau adaugă unul }
  • Ilie

    Ma gandesc sa-l iau pentru simplul fapt ca e ieftin si are soft avansat. Nu am mai avut un televizor smart pana acum deoarece chiar nu eram impresionat de facilitati, dar acest model pare a fi un pas important inspre ce inseamna a fi Smart TV.

Lasă un comentariu