≡ Meniu

Samsung 43KS7502, televizor SUHD Curbat de ultimă generație

Samsung 43KS7502 e cel mai mic televizor din serie și poate că e prea scump pentru o diagonală atât de mică, doar că are un sistem audio foarte avansat, imagine realistă, interfață prietenoasă oferită de Tizen (sistem de operare oferit de Samsung). Tehnologia 3D nu mai e la modă deoarece nu oferă aceeași experiență ca la cinema și un ecran curbat mi se pare cea mai bună alternativă când vine vorba de o sufragerie. Veți avea o imagine clară din orice poziție iar sunet e suficient de puternic, chiar și pentru încăperile mari.

Dacă vi se pare prea banal, atunci varianta de 163 cm cred că vi se potrivește pentru că oferă același tehnologii și specificații tehnice. Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi.

Samsung 43KS7502, televizor SUHD Curbat de ultimă generație

Orice televizor poate fi folosit ca monitor pentru PC ori consolă deoarece are intrări video numeroase (HDMI). Cablul video nu e inclus și trebuie luat ulterior ori împreună cu televizorul. Sunetul e destul de puternic și clar deoarece are multe tehnologii incorporate, motiv pentru care nu cred că veți conecta un alt sistem audio. Bineînțeles, un televizor mare oferă o putere audio mai bună dar la această serie, specificațiile sunt la fel (doar diagonala diferă).

Nu voi face o listă cu toate acele tehnologii deoarece sunt prezente la toate variantele acestei serii. Conectivitatea e foarte bună la televizoarele Smart și în fiecare an sunt introduse noi tehnologii wireless care vă ușurează viața de zi cu zi. Accesoriile incluse sunt următoarele: manual de utilizare, cablu de alimentare, telecomanda clasică și telecomanda de tip Smart. Nu puteți naviga prin meniul televizorului cu o telecomandă clasică.

Plusuri: sunet puternic și clar, rată de refresh excelentă, design elegant, tehnologie de imagine superioară – Quantum Dot Color.
Minusuri: nu oricine și-l permite.

Nu cred că există prea multe serii sau televizoare de la alte branduri care pot concura cu Samsung 43KS7502 sau cu restul variantele din serie. Spun asta deoarece calitatea video e excepțională și sunt destul de multe setări interesante. E nevoie de o măsuță TV ceva mai mare deoarece televizorul are design curbat.

{ 0 comentarii … adaugă unul acum }

Lasă un comentariu