Oops! It appears that you have disabled your Javascript. In order for you to see this page as it is meant to appear, we ask that you please re-enable your Javascript!
≡ Meniu

Samsung 43KU6072, model de 108 cm cu rezoluție Ultra HD

Samsung 43KU6072 e unul dintre cele mai vândute televizoare ale momentului deoarece are un raport excelent între preț și calitate. Oricine cu un buget mic și-l poate achiziționa, iar softul instalat pe el e unul smart așa încât să poți intra pe net.
Pe piață sunt multe televizoare 4K, dar puține au și procesor quad core. Acesta are așa ceva, iar lucrul acesta se concretizează în imagini fără lag și navigare web rapidă.

Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi, iar pe acești bani primim un aparat care poate fi utilizat la Netflix, posturi TV calitate HD și conținut 4K. Pentru a elibera spațiu în cameră vă puteți folosi de un suport TV 200×200, iar câteva recomandări găsiți aici.

Samsung 43KU6072, model de 108 cm cu rezoluție Ultra HD

Ecranul e unul de 43 inci cu rezoluție 3840×2160 pixel și panel de calitate superioară (unghiuri de vizualizare 178/178 grade). Ca mărime a ecranului acest model 43KU6072 e unul intermediar întrucât există modele cu ecrane mai mari, iar aceste modele ar fi 55KU6072 și 60KU6072.
Se poate viziona conținut de pe net, iar conectarea se poate face cu sau fără fir (are wireless integrat).
Softul (Tizen OS) e unul atât de avansat încât poți face cumpărături, să te joci sau să te uiți la Youtube. Dacă ai abonament de Netflix atunci te poți uita și la acesta. Unii ar vrea modele cu Android, dar Tizen e special optimizat și în unele cazuri poate e de 10 ori mai bun.
Pentru a conecta o tastatură ori un mouse aveți toate porturile necesare, iar tastaturi găsiți aici.

Pentru achiziția acestui model ar fi aspectul plăcut (ramă subțire și picior care nu deranjează vizual), mulțimea de porturi, tunerul HD dublu, softul smart și că are meniuri intuitive (dacă știi să folosești un telefon smart atunci nu vei avea probleme cu acest TV).

Deci, dacă vrei un aparat TV avansat cu multe porturi și facilități portate de pe tablete și PC-uri atunci acest model din seria KU6072 ar fi recomandarea mea.
Am pus și un clip pentru a vedea mai bine cum arată acest model.

{ 0 comentarii … adaugă unul acum }

Lasă un comentariu