≡ Meniu

Samsung 43KU6402, TV 4K de tip Smart

Samsung 43KU6402 e un televizor de 108 centimetri cu rezoluție 4K pentru cei cu un buget restrâns, dar care vor un televizor bun cu tehnologie de generație nouă.
Cu ajutorul televizorului de față poți savura filme și divertisment din surse diverse cum ar fi Internet, memorii externe sau PC.

Modelul acesta are un preț bun Vezi prețul special de azi, iar pe banii aceștia primim n aparat cu wireless integrat, slot CI+ și procesor rapid tip quad core. Din imaginea de alături cred că se vede faptul că acest aparat e unul de culoare gri (o culoare care prinde nu doar la mașini, ci și la televizoare).

Samsung 43KU6402, TV 4K de tip Smart

Pe partea de caracteristici acest model se laudă cu o diagonală de 43 inci (aproximativ 108 centimetri), o imagine de calitate și posibilitatea savurării conținutului de pe net.
Vine cu 3 porturi HDMI, iar la unul din acestea poți lega un PC pentru a vedea filme de pe el.
Tunerul integrat e unul foarte avansat, fiind vorba de unul triplu. Pentru a vedea posturi TV la calitate bună aveți nevoie și de cardul CI+ de la furnizorul de cablu.
Modelul UE43KU6402UXXH e compatibil HDR, lucru care înseamnă că are niște culori superioare dacă e vorba despre conținut HDR.
Sunetul e unul decent, iar în cazul în care îl puneți pe perete atunci se va folosi de Wallmount Sound Mode.
Are și UCV care e un fel de 4K upscaling. Având procesor rapid probabil că acest procedeu e unul hardware și foarte fluent.

Pentru achiziție ar fi că are tuner digital triplu, că are conexiune de net (cu și fără fir), slotul CI+, cele 3 porturi HDMI, procesorul rapid (e unul cu 4 nuclee) și softul smart.
Contra nu ar fi vreun motiv. Lipsa sistemului de operare Android nu e un dezavantaj deoarece Tizen e la fel de avansat și optimizat pentru televizoarele celor de la Samsung.

Concluzia mea legată de acest model ar fi că își merită banii, fiind un model decent cu Motion Rate 100 și PQI 1500 (picture quality index).
Alături e un clip postat pentru a vă face o părere despre cum se prezintă acest televizor din seria ku6402.

{ 0 comentarii … adaugă unul acum }

Lasă un comentariu