≡ Meniu

Samsung 43KU6500, televizor LED cu imagine curbată 4K

Televizorul Samsung 43KU6500 e unul recent lansat pe piață și e peste ce am văzut anul trecut (mă refer la tehnologii, dotări și calitatea construcției). Prețurile sunt justificate deoarece are o imagine curbată care oferă o experiență unică și nu cred că cineva își mai dorește unul cu tehnologie 3D. Am pus poza de jos care e valabilă pentru întreaga serie, iar singura diferență e diagonala (cea mai mare e de 65 de inci, cum e în imagine). Dacă vă doriți un Smart TV mai ieftin trebuie să alegeți altă serie deoarece nu există modele KU6500 mai mici.

Alternativele sunt multe dacă e să luăm în calcul toate acestui brand. Bineînțeles, mă refer doar la noua generație 2016 care iasă ușor în evidență. Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi.

Samsung 43KU6500, televizor LED cu imagine curbată 4K

Nu este un televizor clasic de aceea are sistem de operare Tizen, care mărește funcționalitatea sa. Nici nu se mai produc televizoare mari fără funcții Smart, pentru că utilizatorii cer mai multă funcționalitate. Sunetul e destul de clar și puternic în același timp, motiv pentru care nu ar avea sens să achiziționați un sistem audio clasic. Noile televizoare vin cu tot mai multe dotări integrate și perifericele nu-și mai au rostul.

Pe lângă acele caracteristici tehnice foarte bune, televizorul vine și cu o serie de tehnologii foarte bune. E foarte important ca un televizor să aibă multe porturi, dar trebuie să fie și diversificate pentru a putea conecta cam orice la acesta. La acest capitol, televizorul prezintă și tehnologie wireless pentru a se conecta fără fir la un router. Are și conexiune LAN, dar mai elegant e să conectați wireless la internet.

Plusuri: are imagine 4K, design elegant, multe porturi, sunet puternic, interfață plăcută și altele.
Minusuri: nu sunt.

Samsung 43KU6500 e doar unul dintre multe modele ale acestei serii și pare a fi cel mai mic. Merită să optați pentru un televizor curbat de la acest brand iar pentru a vă convinge vă recomand clipul de jos. E și normal să fie puțin mai scump decât restul deoarece e vorba de noua generație.

{ 0 comentarii … adaugă unul acum }

Lasă un comentariu