Oops! It appears that you have disabled your Javascript. In order for you to see this page as it is meant to appear, we ask that you please re-enable your Javascript!
≡ Meniu

Samsung 43KU6502, TV curbat cu rezoluție 4K

Televizorul curbat Samsung 43KU6502 e un model de 108 centimetri cu rezoluție 4K și soft smart numit Tizen OS (este echivalent Android întrucât vine cu aplicații și browser web). Cu un astfel de televizor se pot urmări și posturi TV la calitate HD deoarece vine cu tuner digital triplu, dar poate că o să aveți nevoie și de un card CI+.

Modelul 43 din seria Ku6502 e unul disponibil la un preț bun Vezi prețul special de azi, iar pe acești bani primim un aparat care nu doar arată bine, ci și unul care e avansat din punct de vedere hardware și software… tehnologic, pe scurt.

Samsung 43KU6502, TV curbat cu rezoluție 4K

Ecranul e unul de 108 centimetri cu rezoluție 4K (3840×2160 pixeli), iar unghiurile de vizualizare sunt aproape de perfecțiune mulțumită ecranului cu panel IPS și care e curbat.
Sunetul e și el unul ok, fiind vorba de unul stereo, dar care poate fi îmbunătățit cu ajutorul unui home theater.
Conectarea la net se poate face cu ajutorul conexiunilor de rețea (LAN și Wi-Fi), ia de pe Internet o să puteți viziona conținut de pe stream (Youtube, Netflix). Softul e atât de avansat încât permite realizarea cumpărăturilor online prin intermediul browser-ului.

Pentru achiziția acestui model ar fi că nu costă mult, că are un aspect plăcut, ecranul de claritate superioară, multitudinea de conexiuni, multiplele porturi HDMI (3 la număr), tunerul triplu și softul bun.
Contra achiziției nu ar fi vreun motiv, chiar e un aparat foarte bun.

Acest televizor e unul foarte avansat tehnologic și poate fi utilizat pentru vizionarea de conținut de pe harduri externe, stream sau de la cablu.
În cazul în care doriți să vedeți filme de pe un laptop atunci îl puteți folosi pe post de monitor întrucât are această funcție. Pentru conectare e bine să vă folosiți de portul HDMI și s-ar putea să fiți nevoiți să faceți ceva setări și la TV pentru ca imaginea să se vadă bine.
Alături e un clip pentru a vă face o părere despre cum arată modelele curbate, în clip fiind un model similar. Iar, dacă vă interesează modele cu diagonale superioare ca mărime atunci găsiți aici câteva.

{ 0 comentarii … adaugă unul acum }

Lasă un comentariu