Oops! It appears that you have disabled your Javascript. In order for you to see this page as it is meant to appear, we ask that you please re-enable your Javascript!
≡ Meniu

Samsung 43KU6672, televizor curbat de 43 inci

Samsung 43KU6672 e un televizor cu ecran curbat adresat celora pasionați de filme ori meciuri la calitate maximă. Are o diagonală de 108 centimetri, iar rezoluția ecranului e 4K. Evident că vorbim de un televizor cu soft smart și cu suport pentru aplicații, ceea ce înseamnă că e echivalent Android, oarecum.
Un astfel de model se adresează celora care vor un aparat avansat tehnologic și la care imaginea să nu sacadeze.

Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi, iar pe banii aceștia primim un aparat care nu doar arată bine, ci și unul care se comportă remarcabil indiferent de situație. Alături am pus și o imagine pentru a vă face o părere despre cum arată acest model. Se poate vedea că aspectul e unul precum la restul televizoarelor curbate de la acest brand.

Samsung 43KU6672, televizor curbat de 43 inci

Conectica permite acestui televizor să poată fi utilizat și pe post de monitor, având 3 HDMI-uri, două USB-uri și altele. Poate fi utilizat pentru posturi TV la calitate HD, iar în acest sens e dotat cu slot CI+ pentru cardul de la furnizorul de cablu. Tunerul integrat e unul triplu care permite vizualizarea conținutului HD de la cablu.
Conexiunile pentru rețea sunt LAN și wireless, iar eu recomand wireless deoarece vă scutește de cabluri inutile.
Partea audio e stereo și nu se ridică la nivelul calității imaginii, dar cu un sistem 5.1 puteți depăși acest neajuns.
Pentru viteze sporite acest aparat e dotat cu un procesor quad core, și din această cauză nu vei avea parte de sacadări ori de cestii similare.
Având mai multe porturi HDMI, acest TV e un centru de divertisment care poate fi utilizat pentru vizionarea de conținut variat.

Pentru achiziția acestui model ar fi aspectul plăcut, că are un preț scăzut, dotările de top, ușurința în utilizare, playerul multimedia integrat și că are multe porturi.

În concluzie, dacă vrei un aparat care să poată fi utilizat pentru divertisment din multiple surse atunci acest model ar fi recomandarea mea.
Din clipul de alături poți vedea mai bine cum arată acest model, chiar dacă în el e prezentat un model similar.

{ 0 comentarii … adaugă unul acum }

Lasă un comentariu