≡ Meniu

Samsung 48H5030, TV LED UE48H5030 de 121 cm

Samsung 48H5030 e numit și UE48H5030, dar voi trebuie să știți că e vorba de același televizor LED. E vorba de un model clasic fără prea multe dotări, dar apreciez playerul integrat care e doar unul standard. La unele televizoare playerul integrat e foarte util deoarece nu există o altă modalitate de redare media. La cele Smart, puteți reda filme de pe web, viziona posturi online și multe altele.

Dacă vi se pare prea scump, aveți de ales între trei modele a acestei serii.Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi.

Samsung 48H5030, TV LED UE48H5030 de 121 cm

Tehnologia de iluminare LED e prezentă mai pe toate televizoarele, însă unele au chiar și tehnologie mai avansată însă e vorba de televizoarele foarte performante. Nu are tehnologie de iluminare LED ori funcții Smart, dar vine cu tehnologii bune pe partea de sunet. Mă refer la DTS Studio Sound, Dolby Digital Plus, DTS Premium Sound 5.1 etc.

la capitolul imagine are: diagonală de 121 cm, imagine 1080p, aspect lat, contrast de tip Mega DCR, 100 Hz și altele. Nu fac o listă cu toate acele caracteristici speciale deoarece probabil nici nu vă interesează, poate sunteți interesați doar de o imagine mare și clară. Rata de refresh e mică dar suficientă pentru a nu vedea blur (poate să apară când imaginea se schimbă brusc).

Are un tuner TV de tip DVB-T/C care poate reda posturi la calitate HD. Pe partea de porturi are: două HDMIuri, un USB, Scart etc. E bine că are două HDMIuri deoarece puteți conecta atât un PC cât și un desktop în același timp. Printre caracteristicile speciale e menționată funcția Connect Share cu care puteți viziona filme, de exemplu, de pe un stick USB sau un hard disk extern.

Plusuri: are redare USB cu subtitrări, design elegant, puteți alege oricare diagonală doriți, sunet clar și 100Hz.
Minusuri: nu are funcții Smart.

Samsung 48H5030 putea fi un bun televizor Smart dar poate că nici nu vă prea interesează acele funcții. Pe viitor, fie alegeți un media player extern fie optați pentru un alt televizor. Noile televizoare oferă caracteristici și tehnologii conforme cu piață dar totul corespunde cu prețul modelului, deci nu veți găsi televizoare performante și accesibile în același timp.

{ 0 comentarii … adaugă unul acum }

Lasă un comentariu