≡ Meniu

Samsung 48H5203, televizor cu funcții Smart

Samsung 48H5203 face parte din seria H5203 care oferă specificații ceva mai bune decât o serie mai veche. Un televizor clasic cu imagine de 28 inci poate fi la fel de bun pentru vizionat filme în special dacă aveți un player extern sau folosiți laptopul/PCul pentru a reda fișierele media. Puteți folosi un hard extern dacă televizorul are player multimedia cu redare prin portul USB. Fișierele se transferă rapid de pe laptop și spațiul de stocare e generos. Ceva mai rapid e un stick USB 3.0 dar nu are atâta spațiu, depinde de ce aveți nevoie. parcă un stick e mai performant și e ușor de folosit.

Alternative sunt sunt variantele mai mici ale acestei serii sau ale unei serii similare. Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi.

Samsung 48H5203, televizor cu funcții Smart

Specificațiile tehnice sunt următoarele imagine 1080p, aspect alt, refresh de 100 Hz, difuzoare de 20 W (fiecare are 10 W) și iluminare LED. Playerul integrat poate reda conținut video dar și alte tipuri de fișiere deoarece partea software permite. Tunerul TV e unul de tip DVB-T/C care poate recepționa posturi TV HD.

Pe partea de conectori are: port LAN, HDMI, Scart, USB 2.0 și două HDMIuri. Nu are nevoie de mai multe porturi cât timp . Accesoriile incluse sunt puține și sunt cele standard. Caracteristicile speciale ale acestui televizor sunt puține deoarece e vorba de o serie ieftină: Smart Hub, aplicații, browser web, Dual Core, mod jocuri, ConnectShare Movie, suport dongle 3G etc. Un televizor clasic conectat la un media player cu Android, de exemplu, e o alegere bună și poate fi la fel de bună sau chiar mai bună decât un televizor Smart.

Plusuri: are două HDMIuri, un preț atractiv, ecran generos, calitate video excelentă și sunet clar.
Minusuri: nu are multe funcții Smart.

Samsung 48H5203 e o alegere inteligentă pentru cei care vor funcții suplimentare pe televizor dar nici nu ar vrea să cheltuiască prea mult pe un televizor. Din clipul de jos se poate observa că arată excelent și dimensiunile pot să difere în funcție de model. Cu alte cuvinte există variante mai mici sau mai mari dar specificațiile tehnice sunt aceleași.

{ 0 comentarii … adaugă unul acum }

Lasă un comentariu