≡ Meniu

Samsung 48H6240, televizor smart

Dacă te te interesează un televizor cu ecran de 121 centimetri și cu soft smart atunci eu îți recomand modelul Samsung 48H6240. Poate că ți-ai dat seama încă din cod că e vorba despre un model al anului 2014, iar principalele lucruri cu care vine în plus față de modelele din 2013 ar fi wi-fi integrat, un soft mai avansat și un design mult mai atractiv. Față de anul trecut nu pot să nu remarcă că și costul de achiziție e mai mic.

Astfel, acest aparat are un preț bun Vezi prețul special de azi. Pe acești bani noi primind unul dintre cele mai avansate televizoare de pe piață.

Samsung 48H6240, televizor smart

Niște specificații care ne-ar interesa ar fi ecranul de 48 inci (asta vine aproximativ 121 centimetri), că are player multimedia ConnectShare movie, tuner digital dublu și rezoluție 1920×1080 pixeli. Nici sunetul nu e unul rău întrucât aparatul are integrat dts, lucru care ne furnizează un sunet de calitate.
Având porturi de rețea și în special pe cel wireless înseamnă că so să putem conecta aparatul la internet foarte ușor și fără a folosi vreun cablu… numai să aveți un router de calitate care să suporte mai multe dispozitive.

{ 0 comentarii … adaugă unul acum }

Lasă un comentariu